Ziua Internationala a Pizzei

Ziua Internațională a Pizzei, sărbătorită de Jerry’s Pizza

26.02.2020

Ziua Internațională a Pizzei. Jerry’s Pizza a sărbătorit în premieră pe piața din România Ziua Internaţională a Pizzei, pe 9 februarie. Evenimentul a fost marcat cu faimoasa lor pizza-desert – pizzertul, care a fost oferită gratuit clienților, la fiecare comandă de pizza. Per total, mii de români au decis să participe la sărbătoare, comandând pizza. Ziua s-a încheiat cu un număr mult mai mare de comenzi decât într-o zi obișnuită de duminică.

Ziua Internațională a Pizzei. Anunțul făcut de Jerry’s Pizza

Pentru Jerry’s Pizza, sărbătoarea a început înainte de răsăritul soarelui, odată cu pregătirile pentru comenzile din ziua respectivă: prepararea aluatului, a legumelor și a fructelor, urmate de ambalarea și transportul acestora către fiecare unitate Jerry’s Pizza.

Pentru a ține pasul cu numărul crescut de comenzi, compania și-a pregătit în avans cantități mai mari de ingrediente decât într-o zi obișnuită și a suplimentat numărul de angajați disponibili.

Ziua Internațională a Pizzei. Ce spun reprezentanții companiei?

„Când e ziua unui coleg, toată lumea se aşteaptă ca el să facă cinste. De ce ar fi diferit când vine vorba de pizza? Noi am sărbătorit Ziua Internațională a Pizzei alături de toţi clienţii. De aceea am făcut cinste cu câte un pizzert, faimoasa noastră pizza-desert, la fiecare comandă de pizza. Pare simplu, dar implică muncă de echipă, coordonare şi planificare. Am documentat evenimentul şi am filmat cum a decurs toată ziua pentru noi. Ce ne bucură, însă, cel mai mult este reacția deosebită a clienților la inițiativa noastră”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Pentru petrecerea de Ziua Internațională a Pizzei au fost necesare:

  • peste 350 de kg de pandişpan
  • aproximativ 300 kg de mere
  • 3 tone de aluat pentru mii de pizze şi pizzerturi,
  • o tonă de mozzarella
  • jumătate de tonă de sos de pizza

Ziua Internațională a Pizzei este sărbătorită în fiecare an pe 9 februarie. Aceasta este o zi specială, dedicată unuia dintre cele mai populare şi mai apreciate preparate din lume.

Mobilizarea de forțe necesară

Mobilizarea de forțe necesară pentru satisfacerea cerințelor fiecărui client a fost documentată de la început, până la finalul zilei, astfel încât clienții Jerry’s să aibă ocazia de a descoperi integral procesul prin care trece pizza lor preferată, de la prepararea aluatului şi a ingredientelor, până la livrare.

Citește și Ajutor de stat TAROM. Anunțul făcut de Comisia Europeană

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Ziua Internațională a Pizzei, sărbătorită de Jerry’s Pizza

  1. Pingback: Proiecte Smart City. Anuntul Electrogrup | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.