Stiri: Companii

Ziua porţilor deschise la fabrica Bergenbier din Ploiești

26.09.2017

Sâmbătă, pe 30 septembrie, Porțile Fabricii de bere Bergenbier din Ploiești se deschid pentru cei care se înscriu pe ziuaporțilordeschise.ro și vor să descopere procesul de fabricare al berilor produse la Ploiești.

Înscrierile se pot face atât online, cât și telefonic, la numărul: 021 27 23 206, număr cu tarif normal, iar transportul cu autocare tur-retur este asigurat din București și Ploiești.

”E o mândrie pentru noi să îi întâmpinăm cu bucurie, în fiecare an, pe cei care ne vizitează cu ocazia Zilei Porților Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiești. Pentru că știm că ei sunt cei care ne apreciază pentru munca și produsele pe care le facem aici. Îi invităm la noi să descopere procesul de fabricare al berii și să cunoască oamenii deosebiți din fabrică, cei care produc berile lor preferate”, a declarat Marius Pîrvu, directorul Fabricii Bergenbier din Ploiești.

Ziua Porților Deschise va da ocazia vizitatorilor de a trece pas cu pas prin toate etapele de producție, și de a vedea în amănunt procesul de fabricare al berii.

Fabrica Bergenbier din Ploiești este una dintre cele mai moderne unități de producție a berii din Europa, producându-se atât beri locale, cât și beri germane, belgiene sau cehești, sub licență.

De la Fabrica din Ploiești pleacă șase mărci de bere, fiecare produsă după reţetă proprie: Bergenbier, cu specialitățile sale – Bergenbier Fără Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fără Alcool, Bergenbier ALE, Noroc, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Stella Artois Fără Alcool şi Löwenbräu.

De asemenea, participanții la Ziua Porților Deschise 2017 vor avea parte de surprize pe durata întregii vizite la Fabrica Bergenbier. Aceștia vor putea intra în lumea răcoririi adevărate alături de Bergenbier, vor putea cânta la pianul-draft Staropramen și vor experimenta realitatea virtuală alături de Beck’s. În plus, vor vedea cei nouă pași ai ritualului de turnare a berii Stella Artois și se vor delecta cu bucatele pregătite de Noroc.