Stiri: Social

Ziua Porților Deschise la Palatul Victoria, în Săptămâna “Școala Altfel”

18.04.2016

Guvernul României invită elevii din clasele primare, gimnaziale și de liceu, la “Ziua Porților Deschise la Palatul Victoria“ joi, 21 aprilie, între orele 10.00-15.00. Guvernul marchează astfel “Săptămâna Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, perioadă a anului școlar în care cursurile sunt înlocuite cu activități educative și de informare.

“Cunoașterea deschide noi orizonturi – este ceea ce dorim să transmitem copiilor și tinerilor prin Ziua Porților Deschise la Palatul Victoria. Educația primită la cursuri trebuie întregită cu lectura, vizitarea muzeelor și dorința de a fi informat și implicat în problemele concrete ale societății”, a afirmat premierul Dacian Cioloș.

Elevii vor petrece într-un mod inedit o zi la Palatul Victoria și vor putea afla mai multe despre cum funcționează administrația centrală. Sunt așteptați, în număr cât mai mare și profesorii, părinții și bunicii.

Gazde ale evenimentului vor fi membri ai Guvernului și tineri care au făcut stagiul de practică în administrația centrală, în cadrul Programului Oficial de Internship.