Stiri: Retail

Zone de divertisment AFI Cotroceni

S-au redeschis zonele de divertisment din AFI Cotroceni

11.06.2021

Zone de divertisment AFI Cotroceni. Cel mai mare centru comercial din România a anunţat redeschiderea principalelor zone de divertisment şi extinderea portofoliului de brand-uri cu cinci magazine de modă şi lifestyle şi trei restaurante.

După redeschiderea multiplexului Cinema City (sala IMAX cu cel mai mare ecran din România, sălile VIP şi sălile de cinema), patinoarul, arena LaserMaxx, locurile de joacă, centrul de fitness, roller-coasterul, Muzeul Simţurilor şi AFI HUB PROEDUS sunt atracţiile principale pentru copii şi tineri care îşi reiau activitatea.

Zone de divertisment AFI Cotroceni. Noi branduri de modă

De asemenea, noi brand-uri de modă, Sizeer (încălţăminte streetwear), Vagabond Kids (moda Vagabond pentru copiii cu stil) au inaugurat primele magazine din AFI Cotroceni, în care clienţii sunt aşteptaţi cu cele mai recente colecţii şi inspiraţie pentru sezonul estival. Mizar, brand-ul românesc cu haine pentru femeile moderne, a relocat magazinul existent, cu un nou concept şi mai atractiv. Pentru cei care sunt în căutare de cadouri sau pentru iubitorii de artă, StarGift şi ProfiArt au inaugurat primele magazine.

Restaurante

Au fost deschise şi două restaurante Mesopotamia – unul în food court-ul de la parter, iar celălalt la etajul 1. Kungfu King, restaurantul cu servire rapidă, se află la etajul 1 al mall-ului. În plus, Zoomserie a deschis o cofetărie la parterul centrului comercial.

Citeşte şi AFI Lakeview, investiţie de 1,6 milioane de euro pentru renovare