Stiri: Retail

ZorileStore lansează campania de Black Friday. Principalele oferte

17.11.2015

Magazinul ZorileStore va derula în perioada 20 – 22 noiembrie campania “Eclipsa totală de prețuri”. De acest Black Friday, compania va oferi reduceri de până la 70% şi pentru că se apropie iarna, o atenție deosebită va fi acordată produselor de sezon, de la ghete și haine până la accesorii.

În plus, şi cele mai noi colecții vor intra în categoria produselor cu reduceri.

„Și pentru că este “Eclipsa totală de prețuri”, de reduceri vor beneficia și alte produse, cum ar fi pantofi sport, pantofi casual, teniși, bascheți etc., de la cele mai populare branduri pe care ZorileStore le listează în portofoliul său cum ar fi Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif și New Era”, a anunţat retailerul.

Printre avantajele de a cumpăra de la ZorileStore se numără vizualizarea produselor prezente pe site la 360 de grade, livrarea în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, posibilitatea verificării conținutului coletului și faptul că toate produsele prezentate pe site sunt pe stoc.

Conform Domeniul ZorileStore, comerțului online de fashion se confruntă cu numeroase magazine care comercializează mărfuri contrafăcute şi, din acest motiv, compania oferă clienților săi certitudinea că produsele achiziționate din cadrul magazinului sunt originale, acestea beneficiind și de garanție.

ZorileStore este un magazin lansat în aprilie 2011, în oferta acestuia fiind disponibile produse de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport originale de la branduri de renume.