Retail

produse confectionate acasa

10 produse confecționate acasă pe care le poți vinde ușor online

01.09.2021

10 produse confecționate acasă pe care le poți vinde ușor online. Cu puține costuri și un plan bine gândit poți pune bazele unei afaceri online de succes. Tot mai mulți antreprenori optează pentru afaceri online, alegând să-și vândă produsele într-un mediu competitiv, dar cu foarte mulți potențiali clienți. Fie că vinzi cărți, haine sau ustensile de bucătărie, mediul online reprezintă modalitatea ideală de a te lansa și promova. Cu puține costuri și un plan bine gândit poți pune bazele unei afaceri online de succes.

Este important să te informezi și să citești cât mai mult despre vânzările online. Pe site-ul OLX găsești articole detaliate despre elementele importante la care trebuie să fii atent, cum ar fi: aprovizionarea, livrarea, siguranța și  prezentarea produselor și multe altele.

Fie că vinzi cărți, haine sau ustensile de bucătărie, mediul online reprezintă modalitatea ideală de a te lansa și promova

Astfel, vei înțelege mai bine cum să îți dezvolți propria afacere online și cum să îți eficientizezi costurile. Dacă vrei să testezi piața și să nu investești prea mult poți face acasă produsele și le poți vinde online. Clienții plătesc sume importante de bani pentru produsele „hand made”, apreciindu-le originalitatea și calitatea.

Cele mai căutate produse confecționate în casă

Printre cele mai căutate produse confecționate în casă se numără:

Lumânările parfumatelumanari

Nu mai este un secret faptul că lumânările decorative sunt preferatele multora dintre noi. Pot fi confecționate foarte ușor și costul materialelor este scăzut. Dă-le forme cât mai originale, folosește culori vesele și parfumuri deosebite și vei atrage atenția clienților. Cu un ambalaj cât mai atrăgător le poți transforma ușor în cadouri ideale, fiind foarte căutate în special în preajma sărbătorilor.

Lumânările parfumate pot fi confecționate foarte ușor și costul materialelor este scăzut

Bijuteriile și accesoriile

Dacă ești o persoană creativă, poți realiza bijuterii din materiale simple, dar cu un impact puternic asupra clienților. Colierele din mărgele colorate, cerceii pictați manual sau brățările tip șnur își pot găsi mulți cumpărători în mediul online. Tu alegi materialele cu care lucrezi și tot tu decizi designul produselor. Pielea, sticla colorată sau mărgelele îți pot aduce venituri însemnate dacă le prelucrezi cu pasiune, atenție și creativitate.

Săpunul naturalsapun natural

În această lume comercială, suntem din ce în ce mai atrași de produsele naturale, simple și de calitate. Săpunul de casă este ușor de preparat și nu necesită prea mult efort. Tot ce trebuie să faci este să urmezi anumite rețete, pe care îți recomandăm să le adaptezi și să le personalizezi cât mai original. Dă-le forme autentice și folosește doar ingrediente de calitate.

Săpunul de casă este ușor de preparat și nu necesită prea mult efort

Bilele efervescente pentru baie

Acestea au devenit foarte populare în ultimii ani, deoarece au un efect benefic asupra pielii, relaxează corpul și ne încântă simțurile. Clienții aleg aromele relaxante și culorile vesele, căutând ingrediente de calitate, parfumuri plăcute și un preț avantajos. Le poți face cu ușurință în propria casă și le poți vinde împachetate individual sau în diverse combinații.

Obiectele din ceramică

Olăritul poate părea o activitate dificilă, dar de fapt este un proces simplu prin care poți obține produse ceramice deosebite. Nu trebuie să fii un meșter artizan, găsești pe internet multe materiale care te învață cum să pregătești lutul și cum să îl modelezi. Poți crea farfurii inedite, ghivece decorate vesel, căni rustice, figurine sau decorațiuni pe care le poți vinde rapid în mediul online.

Obiectele croșetateata de crosetat

Clienții sunt interesați de tot ce este autentic și diferit. O căciulă sau un fular croșetate cu grijă, care ne amintesc de copilărie, vor fi apreciate și iubite de cumpărători. Foarte căutate sunt și articolele pentru bebeluși, în special căciulițele și botoșeii.

Obiectele croşetate pentru bebeluşi, în special căciulițele și botoșeii, sunt la mare căutare

Obiectele de artă

Dacă ești o persoană talentată poți picta tablouri, decorațiuni sau chiar mobilă. Pune-ți amprenta pe articole de mobilier sau decorațiuni simple și transformă-le în adevărate piese de artă. Creativitatea și originalitatea vor evidenția produsele tale pe piață.

Covorașele pentru baie

Poți da o nouă utilizare hainelor vechi folosindu-le pentru realizarea unor covorașe de baie pufoase și folositoare. Aceste produse realizate manual aduc unicitate și confort, fiind ușor alese de clienții online care își doresc articole inedite și originale în casa lor. În același timp reciclezi și ajuți mediul înconjurător.

Poți da o nouă utilizare hainelor vechi folosindu-le pentru realizarea unor covorașe de baie

Suporturile pentru pahare

Din dorința de a proteja mobila sau doar pentru că sunt interesante, suporturile pentru pahare sunt des cumpărate de clienți. Alege materiale rezistente, ca lemnul sau ceramica și colorează-le cât mai vesel pentru a stârni interesul cumpărătorilor.

Suporturile pentru bijuterii

Cu toții acordăm o atenție deosebită bijuteriilor pe care le avem și încercăm să le păstram în cele mai bune condiții. Fie că vrem să le organizăm pe categorii sau culori sau doar să nu le pierdem, suporturile pentru bijuterii sunt de mare ajutor în orice casă.

În mediul online femeile vor cumpăra cu interes aceste produse atât de utile în organizarea accesoriilor după preferințele lor. Le poți confecționa din lemn, fier, sticlă sau orice material îți inspiră creativitatea.

Femeile vor cumpăra cu interes suporturi pentru bijuterii, care sunt atât de utile în organizarea accesoriilor după preferințele lor

În mediul online poți vinde cu ușurință produsele tale. Poți alege, pentru început, astfel de produse confecționate acasă și îți poți dezvolta și diversifica ulterior afacerea, în funcție de preferințele cumpărătorilor. Nu mai aștepta și pune bazele afacerii tale online!

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/ecommerce-2020-ce-schimbari-au-fost-in-piata-din-romania/