Despre noi

Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitală care descrie mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă si detaliată.

Jurnalul de Afaceri  este o publicaţie lunară care se transmite electronic unui număr de 15.000 de reprezentanţi din managementul românesc.  Aceştia sunt manageri de succes sau persoane de decizie care conduc companii mici, medii şi mari din România.

Jurnalul de Afaceri prezintă portrete de companii şi manageri de succes, descrie realitatea tuturor domeniilor abordate, analizează tendinţele pieţei într-o manieră obiectivă, conturând o imagine de ansamblu a mediului de afaceri românesc.

Jurnalul de Afaceri  este o lectură esențială pentru reprezentanţii managementului românesc şi a tuturor celor care activează în mediul de afaceri, care doresc să fie în permanenţă la curent cu ultimele ştiri, subiecte şi tendinţe din economie. Noi oferim cititorilor o perspectivă profesională a principalelor domenii ale economiei româneşti, printre care amintim: construcții, energie, logistică, FMCG, retail, producție, telecomunicaţii, agricultura precum şi multe alte informaţii specializate prin intermediul  unor profile obiective, accesibile şi complete ale afacerilor din România.

Dedicăm rubrică specială Asociaţiilor din România pentru a prezenta programele şi acţiunile pe care acestea le desfăşoară şi pentru ca mediul de afaceri să fie conştient şi la curent de suportul pe care îl regăseşte în aceste organizaţii.

Revista noastră  oferă, de asemenea, articole ale unor autori axaţi pe toate aspectele mediului de afaceri din  România, de la subiecte privind mediul înconjurător, până la probleme de natură juridică şi tematici de  securitate. Prin Jurnalul de Afaceri cititorii pot accesa interviuri cu personalităţi marcante ale vieţii publice și organelor legislative.

Misiunea noastră este să informăm cititorii, să prezentăm analize complete şi complexe, să descriem modele care au reuşit performanţe deosebite şi profile ale oamenilor de succes din România, să aducem în discuţie politicile şi reglementările guvernamentale.

În plus, site-ul nostru este un excelent instrument de cunoaştere a managerilor care conduc companiile de succes din România, precum şi de informare promptă asupra ultimelor evenimente marcante petrecute în mediul de afaceri românesc.

Jurnalul de Afaceri
Tel: 0372 957 558 (L-V 10.00 – 17.00)

office@jurnaluldeafaceri.ro

www.jurnaluldeafaceri.ro