Despre noi

Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri online care prezintă mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă și detaliată. Publicația Jurnalul de Afaceri a fost lansată din dorința de a promova afacerile din România, de a împărtăși bune practici și, nu în ultimul rând, de a inspira business-urile să crească sustenabil, să își dezvolte activitatea și, în același timp, economia României.

Jurnalul de Afaceri este o publicație lunară care se transmite electronic unui nu[1]măr de aproximativ 15.000 de reprezentanți din managementul românesc. Aceștia sunt manageri de succes sau persoane de decizie și de influență care conduc sau activează în companii din România.

Jurnalul de Afaceri prezintă portrete de companii și manageri de succes, descrie realitatea tuturor domeniilor abordate, analizează tendințele pieței într-o manieră obiectivă, conturând o imagine de ansamblu a mediului de afaceri românesc.

Jurnalul de Afaceri este o lectură esențială pentru reprezentanții managementului românesc și a tuturor celor care activează în mediul de afaceri românesc, care doresc să fie în permanență la curent cu ultimele știri, subiecte și tendințe din economie.

Jurnalul de Afaceri oferă cititorilor o perspectivă profesională asupra principalelor domenii ale economiei româneşti, printre care producători, construcții, industrie, agricultură, logistică, retail, FMCG, sănătate, energie, telecomunicaţii, precum şi multe alte informaţii specializate prin intermediul unor profile obiective, accesibile şi complete ale afacerilor din România. În același timp însă, publicația conține o rubrică special dedicată asociaţiilor din România, promovând programele şi acţiunile pe care acestea le desfăşoară, abordând subiecte diverse, de la mediul înconjurător, până la probleme de natură juridică şi tematici de securitate.

Până la finalul anului 2021, in cele peste 100 de ediții, Jurnalul de Afaceri a publicat și promovat peste 500 de companii care își desfășoară activitatea în România, printre acestea numărându-se lideri naţionali şi regionali în multe domenii economice, companii care se regăsesc pe primele poziții în topurile celor mai mari angajatori, ca prezență pe piață sau ca expertiză în domeniile în care activează. În plus, cititorii s-au bucurat de sute de articole care descriu evoluția spațiului economic românesc și nu numai, abordând teme de actualitate cu scopul de a oferi informații de interes, precum și de a sprijini antreprenorii aflați la început de drum.

Posibilitățile de colaborare cu Jurnalul de Afaceri au în vedere realizarea de profile corporative, de promovare a lansărilor de produse şi a noilor proiecte, recenzii de evenimente de business, precum şi campanii online (lunare, trimestriale, anuale). De asemenea, partenerii, colaboratorii şi furnizorii companiilor pot participa la articole prin prezentarea soluțiilor oferite, soluții care vin cu o completare utilă a conținutului editorial,  se pliază pe domeniile abordate și ajută la dezvoltarea interesului cititorilor. Pe de altă parte, specificitatea conținutului creează un context editorial favorabil pentru plasarea machetelor, precum și o recomandare implicită, ceea ce conduce la participări frecvente și campanii extinse în decursul unui an.

Jurnalul de Afaceri
Tel: 0372 957 558 (L-V 10.00 – 17.00)

office@jurnaluldeafaceri.ro

www.jurnaluldeafaceri.ro