Stiri: Constructii

AFI Park Brasov

Ce companii s-au mutat în AFI Park Braşov?

14.09.2020

AFI Park Braşov. Compania AFI Europe a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Braşov şi a anunţat că deschide porţile pentru noii chiriaşi. Printre companiile care vor avea sediul în noul proiect se numără Siemens România şi NTT Data.

Pe de altă parte, centrul comercial AFI Braşov, care se dezvoltă în acelaşi loc, se află încă în construcţie.

AFI Park Braşov. Investiţie

Investiţia totală în proiect, incluzând centrul comercial şi prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane euro.

În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 8.300 mp. atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială.

AFI Park Braşov face parte din proiectul mixt AFI Braşov, situat în centrul oraşului, care include un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp şi 2 clădiri de birouri Clasa A.

AFI Park Braşov. 15.000 de metri pătraţi

Prima clădire de birouri are 12 etaje şi 15.000 mp. suprafaţă închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi şi sustenabile, certificate LEED Gold.

Toţi angajaţii companiilor chiriaşe pot beneficia de avantajele programului AFI Club. Acesta oferă facilităţi şi reduceri între 10% și 30% la restaurantele din food court şi la serviciile oferite de retailerii din mall.

Un proiect de referinţă

“AFI Park Braşov este un proiect de referinţă, cu o locaţie excelentă în oraş, destinat companiilor din domeniile IT&C şi BPO, precum şi organizaţiilor multinaţionale care vor să le ofere angajaţilor un mediu de lucru şi un stil de viaţă mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens şi NTT Data şi în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriaşilor din AFI Park Braşov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajaţii lor”, a declarat Emma Toma, head of Office Division, AFI Europe Romania.

Citeşte şi Evaluarea Naţională 2021. A fost publicat calendarul examenelor