Stiri: Companii

Altex a preluat RTC Proffice.

Altex a preluat RTC Proffice

19.12.2019

Altex a preluat RTC Proffice. Casa de avocatură D&B David şi Baias a asistat Altex în tranzacția prin care a achiționat RTC Proffice, furnizor de consumabile pentru birouri. Achiziția a fost efectuată prin compania Complet Electro Serv, parte din grupul Altex.

În plus, preluarea s-a făcut de la fondul de investiții Oresa Ventures.

Altex a preluat RTC Proffice. ”O nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere”

”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

Altex a preluat RTC Proffice. Aprobarea Consiliul Concurenței

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie. Preluarea este supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței. Asistența D&B David și Baias include consilierea Altex în toate etapele, până la încheierea tranzacției.

Echipa D&B David și Baias care a pregătit și încheiat tranzacția a fost coordonată de Sorin David, Managing Partner, și formată din:

  • Cristina Păduraru, Avocat Senior Coordonator
  • Mihaela Papandreia, Avocat Colaborator
  • Raluca Borșan, Avocat Colaborator

De notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței se ocupă echipa alcătuită din Sorin David, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator și Sonia Voinescu, Avocat Colaborator.

Despre Altex România

Altex România este deținut de omul de afaceri Dan Ostahie.

Altex este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT.

Citește și S-a deschis Restaurantul Corabia Doripesco. Unde este acesta situat și ce produse oferă?