Stiri: Companii

Angajari Combinatul Siderurgic Galati 2019

Combinatul Siderurgic Galați angajează peste 200 de ucenici

16.04.2019

Angajări Combinatul Siderurgic Galați 2019. Anul acesta, Combinatul Siderurgic Galați va angaja peste 200 de muncitori. Acest lucru se va realiza prin intermediul Școlii de Ucenici, care a ajuns la cea de-a șasea ediție. Anul acesta, Programul de Ucenicie a fost regândit și cuprinde trei campanii de recrutare, respectiv în lunile aprilie, august și noiembrie.

Angajări Combinatul Siderurgic Galați 2019. ”Vom recruta, practic, continuu”

„Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare. Vrem muncitori dornici de a învăța, de a se dezvolta profesional – individual și în echipe – și care pot lucra asiduu și sigur”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului.

Angajări Combinatul Siderurgic Galați 2019. Evenimentul “ReDescoperă Combinatul”

Mulți dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutați în urma evenimentului “ReDescoperă Combinatul”, prin care cei interesați au vizitat, recent, echipamente – cheie și au discutat cu siderurgiști.

Angajări Combinatul Siderurgic Galați 2019. Oportunitatea unei cariere solide și de lungă durată

“Prin intermediul Școlii de Ucenici oferim absolvenților de liceu și de școli profesionale, dar și persoanelor cu experiență, oportunitatea unei cariere solide și de lungă durată, într-un mediu aflat într-o permanentă dezvoltare”, a declarat Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

Angajări Combinatul Siderurgic Galați 2019. Săptămâna Porților Deschise pentru Educație

În pregătire este și „Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”. Atunci, elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oțelului și cu oferta de ucenicie. Compania și-a adâncit parteneriatele cu Liceele “Paul Dimo” din Galați și „Costache Conachi” din Pechea, cu școli profesionale locale precum și cu partenerul tradițional Agenția Județeană petru Ocuparea Forței de Muncă.

Școala de Ucenici a Combinatului a pregătit, până la ora actuală, aproximativ 500 de muncitori.

Înscrierile pentru Școala de Ucenici se fac telefonic la 0236.80.1088 / 0236.80.1117 sau la ucenicie.galati@arcelormittal.com.

Citește și Norofert Group și-a anunțat intenția de listare pe piața AeRO a Bursei de Valori București