Angajatori de TOP 2020

Angajatori de TOP se extinde în 2020

20.02.2020

Angajatori de TOP 2020. Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență. Eveniment de carieră consacrat în București și Timișoara, Angajatori de TOP se extinde în următoarele orașe:

  • Constanța
  • Ploiești
  • Pitești
  • Craiova

Târgul oferă oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare și medii care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Angajatori de TOP 2020. Agendă

• Angajatori de TOP Timișoara: 20-21 martie, Centrul Regional de Afaceri

• Angajatori de TOP București: 27-28 martie, Sala Palatului

• Angajatori de TOP Constanța: 11 aprilie, Pavilionul Expozițional

• Angajatori de TOP ediția virtuală la nivel național: 6-26 aprilie, pe www.hipo.ro

• Angajatori de TOP Ploiești: 9 mai, Hotel Prahova PLAZA

• Angajatori de TOP Pitești: 14 noiembrie, Hotel Ramada

• Angajatori de TOP Craiova: 7 noiembrie, Teatrul Național “Marin Sorescu”

Companiile interesate să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie online printr-un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro, până pe data de data 6 martie.

Candidatii pot participa gratuit la eveniment prin simpla completare și descărcare a CV-ului tip Barcode, pe www.hipo.ro/angajatoridetop.

Angajatori de TOP 2020. Un eveniment de referință

Angajatori de TOP a devenit un eveniment de carieră de referință pentru piața de resurse umane din România, încă de la lansare. Târgul se adresează persoanelor care își caută un loc de muncă, indiferent de nivelul de experiență.

În 2020 Angajatori de TOP își mărește sfera de oportunități de carieră și reunește companii de renume, multinaționale și locale, pregătite să prezinte ofertele actuale cu locuri de muncă pentru candidații din București, Timișoara, Constanța, Ploiești, Pitești și Craiova.

Angajatori de TOP 2020. 390 de companii

Peste 390 dintre cele mai mari companii din țară vor recruta, în 2020, la Angajatori de TOP.

O altă noutate reprezintă conceptul acestei ediții, “anul acesta iei taurul de coarne”. Așadar, indiferent de experiență, toate persoanele care își doresc să se angajeze sau să dea un refresh carierei și nu au preluat inițiativa până acum, sunt încurajați să participe la Angajatori de TOP, locul unde vor găsi jobul dorit și consilierea de care participanții au nevoie pentru a-l identifica.

Candidații acestei ediții Angajatori de TOP se vor tranforma în adevărați toreadori în arena joburilor, așteptați să atragă victoria de a-și găsi locul de muncă dorit. Angajatorii vor fi pregătiți să se întreacă în oferte, beneficii extra salariale, activări etc. pentru CV-urile participanților.

Ce spun organizatorii evenimentului?

“Decizia de extindere a târgului de joburi Angajatori de TOP la nivel regional, respectiv în Constanța, Ploiești, Pitești și Craiova a rezultat atât din nevoia companiilor locale de a acoperi posturile disponibile cât și pentru a oferi candidaților cu toate nivelele de experiență o variantă practică de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor, în vederea obținerii locului de muncă dorit. Candidații sunt așteptați în număr cât mai mare la locațiile evenimentului în funcție de oraș, pentru a descoperi facil oportunitățile de carieră disponibile.” declară organizatorii.

Citește și Platforma de sustenabilitate a Coty a fost actualizată

 

 

Citiți și despre: