Stiri: Companii

Angajatori de TOP Virtual 2018

Angajatori de TOP Virtual 2018: 9000 de joburi

22.11.2018

Angajatori de TOP Virtual 2018 anunță 160 de companii și peste 9000 de oportunități de carieră. Evenimentul are loc săptămâna viitoare, până pe 2 decembrie 2018. Aflat cea de-a 12- a ediție, Angajatori de TOP Virtual este un proiect de recrutare online care reunește 160 de angajatori și 9000 de oportunități de carieră pe www.hipo.ro

Angajatori de TOP Virtual 2018. Cele mai vizitate standuri

După primele două săptămâni de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Bosch Service Solutions, Michelin, UniCredit Bank, Lidl România, British American Tobacco, Groupe Renault România, Coca-Cola HBC România, REWE România – Penny Market, Kaufland România, Ubisoft, platforma înregistrând până în acest moment peste 381 739 de vizite.

Toamna aceasta au confirmat prezența peste 160 de companii din industrii diverse, oferind peste 9000 de oportunități de carieră atât candidaților cu profil tehnic cât şi celor cu profil non-tehnic. Câteva dintre domeniile în care sunt deschise joburi sunt: IT, FMCG, Servicii şi BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanţă, Auto, Turism etc.

Principalul avantaj oferit de Angajatori de TOP Virtual 2018

Evenimentul elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care aceștia locuiesc.

De asemenea, un astfel de eveniment se diferențiază prin eficiența în procesul de aplicare.

Cei interesați pot „vizita” rapid un stand sau altul şi pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro.

În plus, nu există costuri de transport şi/ sau cazare. Cei care sunt în căutarea unui job pot accesa evenimentul din fața laptopului, indiferent de oră.

Angajatori de TOP Virtual 2018. Adaptabilitatea digitală

”Având în vedere adaptabilitatea digitală nativă a tinerilor din generația Z, evenimentul Angajatori de TOP Virtual poate fi apreciat ca un eveniment adresat lor. Felul în care tehnologia s-a integrat în viaţa lor reprezintă un avantaj în modul de accesare şi utilizare a platformei dedicate evenimentului. Nativi digital, tinerii care aparțin generației Z sunt mai deschiși să participe la astfel de evenimente, iar pentru angajatori, platforma online Angajatori de TOP Virtual scoate în evidență brandul de companie și oferă posibilitatea companiilor să își personalizeze profilul sau să activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Platforma este mobile friendly, ușor de accesat și navigat”, spun reprezentanții târgului de joburi.

Angajatori de TOP Virtual 2018. Participarea la cel mai mare târg de joburi online

Pentru a participa la târg, cei interesați trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe hipo.ro.

După autentificare, vor putea aplica la toate joburile de interes.

Candidații au posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare publică oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și / sau orașul de interes.

Citește și Evenimente Romexpo 2019: Lista completă a târgurilor