Stiri: Constructii

Ansamblul rezidential Cosmopolit Zenit

Ansamblul rezidenţial Cosmopolit Zenit, cel mai amplu proiect al brand-ului Cosmopolit

11.06.2020

Cosmopolit inaugurează cel mai nou ansamblu rezidenţial din portofoliul propriu. Aceeaşi calitate cu care ne-a obişnuit dezvoltatorul braşovean, de data aceasta, la un nivel şi mai ridicat. Astfel, Cosmopolit Zenit vine cu o serie de upgrade-uri faţă de ceea ce reprezintă deja vârful segmentului rezidenţial din Braşov şi unul dintre marile success story-uri din real estate-ul autohton.

Ansamblul rezidenţial Cosmopolit Zenit. Localizare.

Locația Cosmopolit Zenit va fi cu siguranță unul dintre principalele puncte de atracție pentru brașoveni. Situat în imediata proximitate a Parcului Trandafirilor, pe strada Carpaților, la numerele 15-17, oază de liniște cu un farmec discret și totodată greu de uitat, dar și a unei zone de shopping de tradiție în Brașov, cum e zona comercială Carrefour, Cosmopolit Zenit oferă câte ceva pentru fiecare.

Ansamblul rezidential Cosmopolit Zenit

De la tinerii care își întemeiază o familie, la familii cu copii, la tineri antreprenori pentru care cariera reprezintă deocamdată o prioritate, cu toții se vor bucura de proximitatea de neegalat față de centrul Brașovului, aflat la doar cinci minute de condus față de Cosmopolit Zenit.

Ansamblul rezidenţial Cosmopolit Zenit. Finisaje de cea mai bună calitate

Conceput ca o desăvârșire a cartierului Răcădău, Cosmopolit Zenit confirmă poziția de trendsetter necontestat al pieței imobiliare. Acest lucru se traduce printr-un buget fără precedent pe piața de real estate alocat inovației, care se face simțită pretutindeni, de la impactul vizual al construcției, plină de personalitate și totodată perfect integrată în peisaj, până la nivelul finisajelor utilizate.

Cosmopolit Zenit

Ca de obicei, s-a optat pentru calitate superpremium pe toată linia, de la aspectele mai vizibile, cele care ajută la crearea unei prime impresii favorabile, cum ar fi parchetul, gresia și faianța utilizate, până la detaliile care uneori trec neobservate, dar care dau într-adevăr senzația de fine living desăvârșit. Ai crezut că vei admira vreodată o cutie de scrisori? Sau un simplu mâner? Pregătește-te să fii uimit!

La acestea se adaugă detalii care uneori trec neobservate, dar care dau într-adevăr senzația de fine living desăvârșit.

Cosmopolit Zenit. Structuri și compartimentare apartamente.

De la apartamente de tip studio, la structuri de tip penthouse, toate apartamentele sunt optimizate pentru a oferi un spațiu locuit maxim. Compartimentate pentru a satisface o gamă cât mai largă de nevoi, apartamentele Cosmopolit Zenit se bucură, totodată, de o constantă esențială- spațiile vitrate generoase.

Ansamblul rezidential Cosmopolit Zenit

În plus, au fost amplasate mai multe terase ca niciodată, care vor completa spațiul verde al ansamblului. Câte terase, atâtea insule de verdeață, pentru un arhipelag verde în care simțul estetic și dorința legitimă pentru un aer cât mai curat sunt satisfăcute în mod egal. Cauți o casă nu doar frumoasă și primitoare, ci și inteligentă? Cosmopolit Zenit îți oferă pe lângă dotările standard, și acel tip de oază smart, care să reflecte întru totul personalitatea și interesele tale.

Ansamblul rezidential Cosmopolit Zenit

Cosmopolit Zenit înseamnă

  • 2 blocuri cu 11 etaje
  • 227 de apartamente
  • 11 spații de birouri
  • 7 spații comerciale

„Ce anume motivează membrii echipei Cosmopolit să pună mereu inovația pe primul loc și să se autodepășească de fiecare dată, cu fiecare nou proiect? Bucuria că fac parte din povestea lor, mândria că, împreună, creează condițiile ideale pentru ca aceste familii și acești antreprenori să își atingă potențialul maxim, spre beneficiul nostru, al tuturor”, potrivit sursei citate.

Mai multe informaţii despre Cosmopolit Zenit găsiţi AICI

 

 

Citeşte şi Creştere economică România 2020. Anunţul făcut de INS