Stiri: Companii

Anteprenorul Anului 2019

Cine este Anteprenorul Anului 2019?

11.06.2019

Anteprenorul Anului 2019. Omul de afaceri Brad Keywell a fost EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019. Acesta este CEO al Uptake Technologies Inc. și a primit această distincție în cadrul ceremoniei care avut loc la Monaco.

Anteprenorul Anului 2019. Cine este Brad Keywell?

Brad Keywell este al treilea antreprenor american care câștigă această competiție globală. Brad Keywell a fondat Uptake Technologies Inc., un furnizor de software de analiză predictivă, în anul 2014, după ce lansase cu succes alte șase companii (inclusiv Gruopon) care, împreună, au cumulat o valoare de peste 6 miliarde de dolari.

De la înființare, Uptake Technologies Inc. a crescut de la 50 la 750 de angajați și a devenit start-up-ul cu cea mai rapidă creștere până la pragul de valoare de 2 miliarde de USD.

Anteprenorul Anului 2019. Inteligența artificială

La ora actuală, compania lucrează cu multe companii industriale, pe care le ajută să își îmbunătățească productivitatea și eficiența prin utilizarea inteligenței artificiale (AI) și să creeze valoare comercială din valorificarea datelor operaționale.

Anteprenorul Anului 2019. Ce spune Brad Keywell?

”Revoluția în colectarea datelor și înțelegerea predictivă care sprijină industriile globale să devină disruptive este doar începutul. Ca antreprenor în acest domeniu în permanentă schimbare, îmi propun să creez pe mai departe soluții sustenabile pentru unele dintre cele mai presante provocări economice și sociale din lume”, a spus Brad Keywell, CEO Uptake Technologies Inc.

Anteprenorul Anului 2019. 57 de finaliști

În ediția din acest an, 57 de finaliști au intrat în competiția pentru marele premiu. România a fost reprezentată de Ovidiu Șandor, câștigătorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – România 2018, fondator și CEO Mulberry Development, o companie antreprenorială din Timișoara care dezvoltă proiecte imobiliare de top.

Anteprenorul Anului 2019. Ce spun organizatorii evenimentului?

”Anul acesta am fost prezenți pentru a patra oară în finala mondială a competiției EY World Entrepreneur Of The YearTM. Cred în continuare că antreprenoriatul are o importanță esențială pentru România și că noi, prin acest program, am reușit să schimbăm percepții și să contribuim la crearea unui ecosistem antreprenorial local mai puternic”, a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale.

Citește și UniCredit, cea mai bună bancă sub-custode în Europa Centrală și de Est