Stiri: Constructii

Apartamente de lux Unirii. Proiect imobiliar Unirii.

Un nou ansamblu rezidențial de lux în zona Unirii

20.11.2018

Apartamente de lux Unirii. Proiect imobiliar Unirii. Compania 3Z RESIDENCE a anunțat că investește 10 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial de 66 de apartamente. Proiectul este situat în zona ultracentrală Unirii din București, în fostul cartier evreiesc.

Noul ansamblu rezidențial se numește Carmen Sylva Royal Class Apartments. Aceste este singurul proiect exclusivist din București care respectă și păstrează pe deplin istoria elegantă a clădirii anterioare.

Apartamente de lux Unirii. Proiect imobiliar Unirii. Numele proiectului

În plus, proiectul rezidențial îmbină luxul modern și contemporan cu istoria unui edificiu inaugurat în 1906 sub numele de “Elisabetheu”, chiar de regina Elisabeta a României, pseudonim literar Carmen Sylva, de unde şi denumirea proiectului.

Construcția se află pe strada Prof. Ion Filibiliu, nr. 9, colţ cu strada Romulus, nr. 62. Lucrările la noul proiect au început în luna august a acestui an. Ansamblul rezidențial va fi finalizat la sfârşitul anului 2019.

Apartamente de lux Unirii. Proiect imobiliar Unirii. Ce spune dezvoltatorul?

„Sunt încântat că suntem primii dezvoltatori români care au oportunitatea să construiască un astfel de ansamblu, unic îl consider eu, pentru că vorbim despre una dintre cele mai frumoase clădiri arhitecturale din București, printre puţinele care își vor păstra în proporție de 100% fațada istorică. Reconsolidăm şi păstrăm faţadele existente, iar pentru finisarea acestora folosim tehnologii și materiale din perioada construcţiei lor, adică din anii 1900”, declară Alexandru Zamfir, Directorul General al 3Z RESIDENCE, dezvoltatorul proiectului.

Carmen Sylva Royal Class Apartments va cuprinde un total de 66 de locuinţe. Clădirea va fi structurată pe trei niveluri.

Locuințele dețin dotări deosebite şi finisaje de lux, precum și facilități premium plus, pentru un stil de viață remarcabil, așa cum se dorește a fi și comunitatea ansamblului rezidențial.

Pe lângă locuințele situate pe un singur nivel, proiectul va avea apartamente de tip duplex, cu două, trei sau patru camere. De asemenea, ansamblu cuprinde și două penthouse-uri, fiecare cu piscină proprie.

Ansamblul rezidențial va avea și spaţii verzi din curtea interioară şi o piscină cu circuit închis. Aceasta se află la ultimul etaj al construcţiei.

“Ansamblul este unul cu adevărat special, de aceea suntem foarte recunoscători că ne vom ocupa de vânzările acestuia în mod exclusiv. Și pentru că numărul de apartamente este unul restrâns, ne dorim ca viitoarea comunitate să aprecieze în mod real proprietățile Carmen Sylva Royal Class Apartments. Accesul la o întâlnire de prezentare a proiectului se face pe bază de invitație.”, spune Daniel Tudor, CEO & Founder al The Concept Group.

Citește și METAL SHOW & TIB 2019 va avea loc în perioada 14-17 mai