Stiri: Constructii

Apartamente Prima Development Group

Câte apartamente va finaliza Prima Development Group în 2021?

19.02.2021

Apartamente Prima Development Group. Dezvoltatorul imobiliar a anunţat pentru 2021 finalizarea a 640 de apartamente în București și Oradea, precum și consolidarea extinderii pe piața imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente.

Apartamente Prima Development Group. 10 proiecte în derulare

Compania este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din ţară, după numărul de unități rezidențiale livrate în fiecare an și are în prezent 10 proiecte în derulare. În București Prima Development Group semnează în acest moment două ansambluri rezidențiale, iar din strategia grupului pentru 2021 face parte continuarea extinderii în Capitală.

„Anul acesta consolidarea extinderii proiectelor rezidențiale în București face parte din strategia de business a grupului. Ne propunem să livrăm în fiecare an câte 500 de apartamente și astfel să ne sporim portofoliul de proiecte rezidențiale durabile. Pentru noi, extinderea în Capitală a reprezentat un pas firesc în evoluția celor 15 ani de experiență imobiliară și credem că viziunea noastră despre ce înseamnă o locuință fiabilă este foarte bine primită. Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului, iar la finalul acestui an și începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în București, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, spune Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

Apartamente Prima Development Group. Oradea

După o experiență îndelungată în Oradea, acolo unde a livrat peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro, dezvoltatorul a intrat pe piața imobiliară din București în 2017 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments.

Boemia Apartments Bucureşti

Este vorba de un ansamblu rezidențial tip boutique situat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Mărășești nr. 125. Proiectul are regim mic de înălțime, parter şi 5 etaje. Per total, însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri.

Proiectul a beneficiat de o investiție de 8,5 milioane de euro. În prezent este vândut integral. Boemia Apartments este premiat internațional cu distincția Best Architecture Multiple Residence Romania în cadrul European Property Awards 2019.

Apartamente Prima Development Group. Core Timpuri Noi

Cel de-al doilea proiect din București semnat de Prima Development Group și care va fi livrat anul acesta, Core Timpuri Noi, a primit o dublă distincție internațională:

  • Best Residential Development Romania
  • Best Development Marketing Romania

Aceste distincţii au fost acordateîn cadrul European Property Awards 2020.

Amplasat în apropierea noului pol de afaceri Timpuri Noi, pe Strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial Core aduce un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere și abordează un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate. Investiția pentru acest proiect se ridică la 20 de milioane de euro. Cele 240 de apartamente vor fi finalizate în 2021.

Citeşte şi Structura Anului Şcolar 2021-2022: Pe ce dată începe şcoala în septembrie?