aplicatia clever dispare - free now 1

E oficial! Aplicația Clever dispare. Cum funcționează FREE NOW?

27.11.2019

Aplicația Clever dispare. FREE NOW, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deținute de Daimler și BMW și singura aplicație din România care integrează atât taxi, cât și ridesharing, este în prezent disponibilă pentru pasagerii din România.

Aplicația Clever dispare. Cum poți călători cu FREE NOW

Pentru a călători cu FREE NOW, atât în București, cât și în alte 100 de orașe din Europa cu aceeași aplicație, trebuie să descarci FREE NOW din magazinele iOS și Android și să-ți creezi cont.

Aplicația Clever dispare. Călătorii gratuite pentru 100.000 de persoane

Primii 100.000 de bucureșteni călătoresc gratuit cu FREE NOW, în limita a 20 de lei pentru prima cursă, iar pasagerii care aleg să facă plata prin card au, până pe 15 decembrie, reducere de 50% pentru toate călătoriile.

FREE NOW înlocuiește aplicația Clever. Aceasta va continua să funcționeze o perioadă în paralel cu noua aplicație.

Șoferii Clever, în plin proces de tranziție

Șoferii Clever sunt în plin proces de tranziție la FREE NOW, flota urmând să depășească 90% din cei 15.000 de șoferi ai companiei în București, până la finalul acestui an. Totodată, aplicația FREE NOW va fi lansată și în alte orașe din România în perioada următoare.

Toate bonusurile și promoțiile pentru pasageri și șoferi vor fi de azi disponibile exclusiv în FREE NOW. Pentru toate cursele, FREE NOW oferă, în cadrul aplicației, opțiunile de plată cash sau card.

În plus, aceasta permite pasagerilor să comande, de pe același cont, mai multe mașini în același timp.

Aplicația Clever dispare. Prețuri

Pasagerii se pot bucura de un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini.

Serviciul funcționează pe principiul proximității. Criteriul principal de alocare a unei comenzi este distanța dintre punctul din care a fost lansată comanda și locația șoferului.

De asemenea, aplicația ține cont și de alte elemente, precum:

  • ratingul șoferului
  • preferințele de plată ale clienților

Aplicația Clever dispare. România, o piață importantă

”România este una dintre cele mai importante piețe la nivel de grup după numărul de curse de taxi și transport alternativ”, spune Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW. ”FREE NOW înseamnă mai multe opțiuni de mobilitate urbană pentru pasagerii români, atât în țară, cât și în celelalte 9 țări europene în care FREE NOW operează, iar pentru șoferi înseamnă o oportunitate importantă să-și crească veniturile. Deși nu a fost până acum disponibilă pentru comenzi în România, pasagerii străini care folosesc deja aplicația FREE NOW au încercat, numai în 2018, să comande aproape 500.000 de curse prin aplicație atunci când ne-au vizitat țara”, adaugă Andrei Frunză.

Citește și Rezultate Vienna Insurance Group 2019. Cifre record în primele nouă luni

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “E oficial! Aplicația Clever dispare. Cum funcționează FREE NOW?

  1. Pingback: Cheltuielile romanilor pentru divertisment - Raport | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Comisia Europeana - Noua formula, votat de PE | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.