Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România are un nou director executiv

17.01.2019

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) are, din ianuarie 2019, un nou director executiv. Această funcție a fost preluată de arhitect Mihail Cătălin Ştefan. Acesta este absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, cu numeroase participări atât la concursuri naţionale, cât şi internaţionale.

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România. Experiența lui Mihail Cătălin Ștefan

În plus, Mihail Ştefan a coordonat şi organizat încă de pe băncile facultăţii numeroase concursuri şi proiecte de arhitectură şi design. Noua funcție reprezintă o provocare. Acesta consideră că expertiza sa în domeniu va fi un plus pentru dinamica Asociaţiei.

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România. Ce spune noul director?

“Deşi sunt abia la început de drum, în cadrul Asociaţiei mă simt ca într-o mare familie. Sunt conştient de responsabilitatea mea şi îmi doresc ca întreaga experienţă, atât academică, cât şi practică, să mă ajute să transmit mesajul Asociaţiei către cât mai mulţi beneficiari ai sistemului de termoizolare cu polistiren expandat. Şi anume, faptul că soluţia pe care noi o propunem este una nu doar accesibilă, ci una cu adevărat eficientă. Sunt arhitect la bază şi am lucrat în decursul timpului cu diferite soluţii de termoizolare. Iar polistirenul expandat este, de departe, cea mai la îndemână, începând cu greutatea materialului, manevrabilitatea, punerea în operă, până la eficienţă şi cost”, a declarat Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al ROMEPS.

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România. Priorități

Acesta crede cu tărie că ROMEPS are un cuvânt important de spus pe piaţa materialelor de termoizolare. Mihail Cătălin Ştefan precizează că este pregătit să răspundă tuturor provocărilor care vor urma şi să susţină rolul asumat al Asociaţiei, acela de a livra un produs competitiv, de calitate superioară, rezistent în timp şi la standarde europene.

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România. O colaborare de succes

„Mihail a fost selectat în urma unui amplu şi îndelungat proces de recrutare, la finalul căruia ne-am dorit să găsim persoana potrivită pentru acestă poziţie. Şi sunt convins că am reuşit. Alături de toţi membrii Asociaţiei, îi urăm bun venit şi îl asigurăm de întregul nostru sprijin. Suntem convinşi că vom avea o colaborare de succes, asigurând încă o dată toţi beneficiarii de întreaga noastră seriozitate şi implicare, atunci când vine vorba de calitatea produsului nostru”, a declarat Şerban Căzănişteanu, Preşedinte ROMEPS.

Citește și Rezultate CBRE 2018: compania rămâne lider de piață

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România are un nou director executiv

  1. Pingback: Renault Kadjar pret Romania. Anunt important | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România are un nou director executiv

Comentariile nu sunt permise.