Stiri: Retail

Auchan livrare la domiciliu

Auchan livrare la domiciliu: Compania lansează coșurile de cumpărături predefinite

13.04.2020

Auchan livrare la domiciliu: În premieră pe piața locală de retail, Auchan introduce o serie de coșuri de cumpărături predefinite ce pot fi comandate doar din magazinul online www.auchan.ro. Coșurile predefinite pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni și sunt livrate în toată țara, prin curier rapid, în 48 de ore.

Împachetarea produselor se face în condiții stricte de siguranță sanitară. Sunt respectate toate măsurile în vigoare.

Auchan livrare la domiciliu. Ce produse conțin coșurile predefinite?

Conform companiei, pachetele predefinite sunt special gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar și cele de curățenie a casei.

Așadar, în magazinul online Auchan sunt deja disponibile șase coșuri predefinite:

  • alimente variate de băcănie
  • gustări și băuturi
  • produse destinate curățeniei casei
  • două coșuri cu hrană pentru câini (talie medie și mică)
  • un coș cu produse pentru pisici

Auchan livrare la domiciliu. Ce spune conducerea retailerului?

„În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid și bine românilor din toată țara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro și sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă și siguranță sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât și la pregătirea comenzilor online. Feedback-ul clienților este unul bun până acum, așa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi și alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai.” a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Prețuri

Prețurile coșurilor variază, în funcție de tipologia aleasă, între 105 și 155 lei.

Coșurile predefinite reprezintă un produs în plină dezvoltare. Urmează ca în următoarea perioadă să fie adăugate și mai multe opțiuni disponibile exclusiv pe www.auchan.ro.

Citește și Kaufland redeschide supermarketul din Mamaia Nord