Stiri: Retail

Aushopping Satu Mare

Aushopping Satu Mare își extinde oferta comercială

06.12.2019

Aushopping Satu Mare. Centrul Comercial a inaugurat vineri cinematograful Cinema One Laserplex, noua zonă de food-court și Cartier Hub, primul spațiu comunitar din Satu Mare, după ce, cu doar două luni în urmă, a adus sătmărenilor primul magazin Decathlon din nord-vestul țării și magazinul de mobilă Casa Rusu.

Prin lansarea noilor spații, Centrul Comercial Aushopping abordează atât latura comercială, prin extinderea numărului de magazine și spații cu funcționalități mixte, cât și una comunitară, prin atragerea și animarea comunității în jurul noilor locuri de întâlnire, evenimente și activități recreative.

Aushopping Satu Mare. Cinema One Laserplex

Brandul românesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din România în Aushopping Satu Mare, după cel lansat în 2015 la Coresi Shopping Resort. Per total, cinematograful are o suprafață de 2300 mp.

Cinema One Laserplex din Aushopping dispune de 5 săli de proiecție cu dotări ultra moderne, peste 1000 de locuri și tehnologie de ultimă generație.

Aushopping Satu Mare. O tehnologie revoluționară

LASER RGB este tehnologia revoluționară pe care Cinema One Laserplex a implementat-o la cinematograful din Satu Mare. Prin intermediul ei sunt reproduse cele mai strălucitoare imagini cinematografice.

Facilități în exclusivitate

În plus, Cinema One Laserplex oferă facilități în exclusivitate pentru sătmăreni. Astfel, prin intermediul aplicației mobile Cinema One, al sistemelor self-service instalate în cinematograf și website, clienții beneficiază de un sistem intuitiv de rezervare. În plus, cardul de fidelitate Cinema One transformă punctele de fidelitate în produse.

Aushopping Satu Mare. Spații pline de viață

Adrian Tureanu, Center Manager Centrul Comercial Aushopping Satu Mare: ”Încă din 2016, de când am început procesul de remodelare a proiectului din Satu Mare, ne-am propus să creăm aici spații pline de viață care să integreze facilități și servicii mixte pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comunității sătmărene. Suntem bucuroși că tot ceea ce ne-am planificat pentru Aushopping prinde viață atât de frumos și ne onorează să avem alături de noi partenerii potriviți.”

Aushopping Satu Mare. Cea mai bună experiență la cinematograf

Adina Farcaș, Marketing Manager Cinema One Laserplex: “Ne bucurăm că am ajuns la Satu Mare într-o comunitate atât de implicată. Suntem mândri să le oferim sătmărenilor cea mai bună experiență la cinematograf prin tehnologia inovatoare și prin transformarea spațiului de cinema într-un loc în care comunitatea prinde viață. La Cinema One Laserplex sătmărenii se vor bucura de o experiență diferită de cinema prin proiecțiile speciale de concerte, spectacole de balet sau operă.”

O nouă zonă de food court

Odată cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide și noua zonă de food court. La aceasta se adaugă și Cartier Hub, primul spațiu comunitar din oraș.

Spațiul este parte a inițiativei Ceetrus România de animare a centrelor comerciale.

Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis într-un food-court. Acesta are scopul de a funcționa ca un loc de:

  • socializare
  • educație
  • creativitate
  • colaborare
  • antreprenoriat

Aushopping Satu Mare. Restaurante

Zona de food-court este completat de:

  • Restaurantul Spartan
  • Famous Cafe
  • punctul gastro Auchan

În plus, în curând se va deschide și restaurantul chinezesc Full Day.

Cu spațiile nou lansate, centrul comercial ajunge la o suprafață închiriabilă de 25.000 mp2, în urma unei investiții totale de 11.5 milioane de euro.

Citește și Program Crăciun Plaza România 2019