Autostrada A1 Arad - Timisoara

Autostrada A1 Arad – Timișoara: Cine a câştigat contractul?

08.01.2021

Autostrada A1 Arad – Timișoara. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR a anunţat că a desemnat câstigătorul pentru proiectarea și execuția Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69.

Conform sursei citate, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect ”Proiectare și Execuție Drum de Legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69″.

Autostrada A1 Arad – Timișoara. TODINI COSTRUZIONI GENERALI

Ofertantul desemnat câstigător este TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A., cu preţul de 189.571.920,62 Lei fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 24 luni, din care şase luni perioadă de proiectare și 18 luni perioadă de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp. Acest lucru se va întâmpla după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului.

Autostrada A1 Arad – Timișoara. Drumul de legătură are 10 km.

Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 km. Acesta începe cu aproximativ 300 m. înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 și E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier. După aceea, drumul se dezvoltă pe direcţia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km./h.

Citeşte şi Locuri de muncă Bucureşti 2021: Ce joburi sunt disponibile?

 

 

Citiți și despre: