Stiri: Companii

Black Friday 2019 vacante

Black Friday 2019 vacanțe. Ce reduceri oferă MyPal.travel?

13.11.2019

Black Friday 2019 vacanțe. MyPal.travel va lansa o campanie de Black Friday cu vacanțe care au reduceri de preț între 15 și 45%. Ziua reducerilor este vineri, 15 noiembrie. MyPal.travel este primul planificator de vacanțe din România, care integrează peste 1,8 milioane de hoteluri, zboruri și experiențe.

Black Friday 2019 vacanțe. O investiție de 1 milion de euro

MyPal.travel este o platformă de booking lansată la finalul anului 2018, în urma unor investiții de aproximativ 1 milion de euro realizate de antreprenorii Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, care sunt totodată și fondatorii ViziteazaDelta.ro.

Black Friday 2019 vacanțe. Perioada reducerilor

”Campania de reduceri de Black Friday a MyPal.travel se va desfășura în perioada 15-24 noiembrie, iar vacanțele achiziționate în acest interval se pot efectua oricând din momentul rezervării. Este important să spunem că pot beneficia de reducerile de până la 45% inclusiv cei care nu și-au rezervat încă vacanța de sărbători”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, fondator al MyPal.travel.

Black Friday 2019 vacanțe. Revelion în Sicilia

De exemplu, un Revelion în Sicilia care include un sejur de 5 nopți va costa de Black Friday, pe MyPal.travel, aproximativ 300 euro/persoană la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care își doresc să își petreacă Revelionul în Turcia, la Kusadasi, unde se poate ajunge cu mașina, un pachet de 5 nopți va putea fi cumpărat cu aproximativ 250 euro/persoană. Acesta este la un hotel de 5 stele, în regim All Inclusive.

Black Friday 2019 vacanțe. Tenerife

Un pachet de Revelion în Tenerife care cuprinde un sejur de 7 nopți cu avion, cazare, transfer de la aeroport la hotel va costa aproximativ 750 euro/persoană la un hotel de 3 stele și 850 de euro/persoană la un hotel de 4 stele.

Black Friday 2019 vacanțe. City break la Roma

Pentru cei care își doresc un city break la Roma în februarie 2020, pentru Ziua Îndrăgostiților, mai exact pentru perioada 14-16 februarie, o vacanță la un hotel aproape de centrul istoric va putea fi cumpărată de Black Friday cu circa 150 euro/persoană. Acest cost include și avion, plus taxe de aeroport incluse în acest preț.

Voucherul de Vacanță 2020

”Celor care încă nu se pot decide unde vor să își facă anul viitor vacanța, dar vor să profite de Black Friday, MyPal.travel le pune la dispoziție Voucherul de Vacanță 2020. Acest voucher este plătibil în rate și le oferă doritorilor un discount de 20% la orice produs turistic rezervat prin platforma MyPal.travel, exceptând biletele de avion”, a explicat Dragoș Cătălinoiu Gociman.

MyPal.travel va avea în ofertă 2020 de astfel de vouchere. Acestea vizează 2020 de vacanțe în valoare de minimum 500 de euro.

Black Friday 2019 vacanțe. Tendințe

”Ca tendință, turiștii români încep să renunțe la pachetele charter și își construiesc propriile pachete turistice. De exemplu, pentru Tenerife, am avut în ultima vreme mai mulți turiști care au preferat să-și facă un pachet în care să includă 3 zile în Barcelona, 2 zile în Madrid și doar 5 nopți în Tenerife”, a mai spus fondatorul MyPal.travel.

Citește și Blue Air lansează Wallbie, un portofel electronic care te ajută să primește bani în plus. Anunțul companiei