Stiri: Constructii

Brandul Romcim

CRH România îşi schimbă numele în Romcim

22.04.2021

Brandul Romcim. Producătorul de materiale de construcţii CRH România, cu activităţi în producţia de ciment, agregate şi betoane, se va numi Romcim, începând cu data de 5 mai 2021. Romcim este un brand românesc, cu o istorie de peste 30 de ani în industria locală a construcţiilor.

„Romcim este un brand iconic în industria construcţiilor din România şi care înseamnă «acasă» pentru generaţii întregi de constructori, angajaţi şi pentru comunităţile în care suntem prezenţi. Romcim se regăseşte în ADN-ul companiei noastre şi reprezintă o bază solidă pentru contribuţia sustenabilă pe care vrem să o avem la construirea caselor şi conectarea oraşelor din România”, a declarat directorul general al Romcim, Guillaume Cavalier.

Brandul Romcim. Produse noi

În luna martie, compania a adăugat două noi produse în portofoliu:

  • Romcim Durabil (un ciment ecologic)
  • Soilstab (o soluţie eficientă pentru stabilizarea straturilor suport pentru drumuri de acces în şantiere, proiecte greu accesibile, pavele)

Romcim, o companie care aparţine Grupului CRH, este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate şi betoane pentru sectorul de construcţii din România. Romcim deţine fabricile de ciment din Medgidia şi Hoghiz, o staţie de măcinare în Tg. Jiu, două terminale de ciment, 18 staţii de betoane, nouă cariere, cinci balastiere şi un depozit de agregate.

Grupul Internaţional CRH în România

Pe lângă compania Romcim, Grupul Internaţional CRH mai deţine în România companiile:

  • Elpreco, specializată în producţia de BCA, pavele şi elemente prefabricate
  • Ferrobeton, specializată în construcţia de fundaţii, stâlpi sau grinzi

CRH este cel mai mare producător de materiale de construcţii din lume, având circa 77.100 de angajaţi în aproximativ 3.110 unităţi operaţionale în 29 de ţări.

Citeşte şi CRH Ciment şi Comnord, amendate de Consiliul Concurenţei