Brazi de Craciun Leroy Merlin. Voucher reciclare

Leroy Merlin reciclează și în 2018 brazii de Crăciun

19.12.2018

Leroy Merlin este singura companie de pe piața locală de bricolaj care sprijină clienții să recicleze brazii de Crăciun. Astfel, persoanele care au cumpărat un brad natural din Leroy Merlin sunt încurajate să vină în magazin cu el după sărbătorile de iarnă și vor primi în schimb un voucher de 25 de lei.

Cei care vor să recicleze bradul de Crăciun trebuie să prezinte bonul fiscal care confirmă achiziția.

Voucherul se ridică din zona „Întâmpinare Clienți”. Acesta poate fi folosit în perioada 5 ianuarie – 3 februarie. Regulamentul complet se regăsește pe site-ul retailerului.

Brazi de Crăciun Leroy Merlin. Angajamentul pentru mediu

„Pornind de la angajamentul pentru grija mediului și tăierea masivă a brazilor în perioada sărbătorilor de iarnă, Leroy Merlin continuă și în acest an programul de reciclare a brazilor, pentru a contribui la scăderea numărului de brazi aruncați atunci când devin inutili. Ne dorim să educăm clienții cu privire la utilizarea lemnului în manieră responsabilă” – a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Brazi de Crăciun Leroy Merlin. Un brad are nevoie de 12 ani pentru a ajung la 1,8-2 metri

Specialiștii în silvicultură explică faptul că un brad are nevoie de aproximativ 12 ani pentru a ajunge la înălțimea de 180-200 cm. La început de an mii de brazi sfârșesc la gunoi risipindu-se astfel o cantitate însemnată de lemn.

Prin procesul de reciclare, brazii ajung în centrele de compostare unde sunt mărunțiți și valorificați energetic – transformați în combustibil sau în compost – îngrășământ pentru grădini și terenuri agricole.

Așadar, Prin campania „Voucher reciclare brad”, Leroy Merin oferă a doua șansă brazilor de Crăciun!

Brazi de Crăciun Leroy Merlin. 17 magazine în România

Leroy Merlin deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. De asemenea, compania are aproape 88.000 de colaboratori.

În România se regăsesc 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Citește și Programul Metrorex de Crăciun 2018 și Revelion 2019

 

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Leroy Merlin reciclează și în 2018 brazii de Crăciun

  1. Pingback: Sika Romania preia Arcon Membrane SRL | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Sika România preia Arcon Membrane SRL

Comentariile nu sunt permise.