Stiri: Retail

Brico Depôt deschide trei pop-up store-uri. În ce oraşe vor fi situate?

09.07.2018

Brico Depôt România continuă strategia grupului de a transforma piaţa de amenajare a locuinţei din România, prin deschiderea unor spații experimentale de tip pop-up store în trei orașe: București, Constanța și Oradea. În cadrul acestora, sunt prezentate noile game de produse și accesorii Brico Depôt pentru grădină, construcții, baie, bucătarie și depozitare. De asemenea, în cadrul pop-up store-uri pasionații de proiecte DIY și nu numai vor putea participa la concursuri tematice.

Primul pop-up store, dedicat gamei de grădină, poate fi vizitat în București, la Promenada Mall.

Până pe data de 15 iulie, vizitatorii vor putea experimenta funcționalitatea și confortul noii game de mobilier și accesorii pentru grădină și vor găsi inspirație pentru o amenajare practică și cu stil a terasei, balconului sau grădinii.

Produsele expuse în pop-up store-urile Brico Depôt cuprind soluții inovatoare pentru înfrumusețarea și îmbunătățirea spațiilor exterioare: mobilier de grădină ergonomic și ușor de depozitat, corpuri de iluminat, modele de grătar potrivite pentru orice idee de design, seturi complete pentru mese perfecte în familie sau echipamente și unelte pentru îngrijirea corespunzătoare a grădinii.

Deschiderea pop-up store-urilor dedicate gamei de grădină în Oradea și Constanța va continua astfel:

  • Oradea: 18-25 iulie
  • Constanța: 29 iulie – 05 august