Stiri: Retail

Brico Depot produse curatenie de Paste

Brico Depôt te ajută să-ți pregătești casa de Paște

22.04.2019

Brico Depôt produse curățenie de Paște. Compania ajută românii să pregătească din timp casa pentru Paște 2019. Retailerul de bricolaj oferă soluții complete de curățenie și îmbunătățire a locuinței.

”Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul Brico Depôt este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor”, a anunțat compania.

Brico Depôt produse curățenie de Paște. Soluții potrivite

Astfel, celor care se gândesc să înceapă renovarea sau amenajarea casei sau doar se pregătesc pentru tradiționala curățenie de primăvară, Brico Depôt România le recomandă să aibă la îndemână soluțiile și produsele de curățenie potrivite.

”Indiferent de cât de ordonat ai lucrat, praful se infiltrează peste tot, iar urme de vopsea și var vei regăsi pe clanțe, uși, gresie, parchet, prize, plinte, rosturi sau geamuri, chiar și la mult timp după ce ai terminat renovarea”, potrivit sursei citate.

Conform Brico Depôt România, pentru a te simți mereu bine în casa ta, e important să-ți planifici o curățenie generală de cel puțin două ori pe an. Casa ta va căpăta un alt aer, proaspăt și curat, care va insufla tuturor membrilor familiei o stare de bine.

”Pentru a te putea bucura pe deplin de rezultatele muncii tale, ai nevoie de o trusă pentru curățenie bine echipată”, mai spun reprezentanții Brico Depôt România.

Brico Depôt produse curățenie de Paște. Ce nu ar trebui să-ți lipsească:

  • găleată
  • mop
  • racletă
  • perii
  • lavete
  • bureți
  • mănuși
  • saci de gunoi
  • făraș
  • mătură

Vorbim așadar de o trusă care este extrem de utilă nu doar atunci când renovezi, ci pentru toate activitățile de curățenie pe care ți le propui.

Noua gamă de produse Brico Depôt este realizată special pentru nevoile clienților.

De asemenea, geamurile reprezintă mereu o provocare atunci când vine vorba de curățenie.

”La Brico Depôt găsești o soluție ingenioasă, trei produse în unul singur – un pulverizator de apă, o racletă şi o lavetă din microfibre, care îți permite să cureți geamuri, oglinzi și faianță, fără a avea nevoie de lavete sau produse chimice suplimentare”, potrivit Brico Depôt România.

În plus, indiferent de proiectul de îmbunătățire a locuinței pe care ți l-ai propus în această primăvară, la Brico Depot găsești materialele de construcții și produsele potrivite pentru tine.

Brico Depôt produse curățenie de Paște. Până când e valabilă campania?

Noua campanie Brico Depôt România este însoțită de un catalog, valabil în perioada 20.04 – 16.05.2019 și disponibil în magazine, pe website și în aplicația Brico Depôt.

Retailerul oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Citește și Avertismentul Kaspersky pentru fanii Game of Thrones