Stiri: IT&C

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 - Romexpo

Bucharest DigIT Expo 2019, un nou eveniment organizat de Romexpo

04.04.2019

Bucharest DigIT Expo 2019 are loc în perioada 12-15 iunie, la Romexpo. Evenimentul dedicat industriei digitale se adresează specialiștilor care înțeleg provocările și oportunitățile digitalizării și inovației tehnologice.

Bucharest DigIT Expo 2019 Romexpo. Expoziția erei digitale

”În contextul evoluției permanente a domeniului digital și dezvoltării serviciilor IT în cadrul companiilor mici și mijlocii din România, ROMEXPO anunță lansarea unei noi expoziții: Bucharest DigIT Expo”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Mai exact, Bucharest DigIT Expo – expoziţia erei digitale – reprezintă o platforma de afaceri ideală pentru prezentarea produselor şi serviciilor specifice, dar şi a noutăţilor reprezentative pentru una dintre cele mai competitive industrii din lume.

Târgul vine cu soluții digitale pentru sectoare importante, cum ar fi:

  • telecomunicațiile (rețelele de date 5G)
  • sănătatea
  • agricultura

La acestea se adaugă multe recomandări în ceea ce privește serviciile de securitate și cloud.

Bucharest DigIT Expo 2019 Romexpo. Evenimente conexe

O parte importantă a expoziției este reprezentată de programul de evenimente conexe.

Acesta a fost conceput în așa fel încât să atragă factorii de decizie din domeniu și pentru a reuni furnizorii și cumpărătorii într-un mediu de afaceri adecvat.

Prin urmare, prezentările și seminariile organizate de ROMEXPO, împreună cu partenerii săi în cadrul DigIT Expo, contribuie la realizarea unei atmosfere potrivite pentru comunicare și interacțiune între profesioniștii din acest sector.

Bucharest DigIT Expo 2019 Romexpo. Conferințe organizate de Ministerul Comunicațiilor și de cel al Sănătății

În plus, pe durata expoziției, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Ministerul Sănătății vor organiza o serie de conferințe specializate.

Informații suplimentare despre eveniment puteți găsi pe: www.digitexpo.ro

Citește și Baby Boom Show 2019 începe joi, 4 aprilie, la Romexpo