Mall-uri deschise in 2020

Bucureşti Mall-Vitan și Plaza România se redeschid. Ce măsuri de protecţie au anunţat centrele comerciale?

13.06.2020

Bucureşti Mall-Vitan și Plaza România se redeschid cu măsuri suplimentare de protecţie pentru vizitatorii centrelor comerciale. Siguranţa şi sănătatea clienţilor și angajaţilor rămân principalele priorități ale Anchor Grup şi după redeschiderea spațiilor comerciale, începând cu data ridicării restricțiilor de către autorități, alături de stabilitatea şi continuarea colaborărilor cu retailerii prezenți în Plaza România și Bucureşti Mall-Vitan.

Bucureşti Mall-Vitan și Plaza România se redeschid. Măsurile aplicate

Prin urmare, în ambele centre comerciale au fost deja aplicate măsuri suplimentare de protecţie faţă de cele recomandate de autorităţi.

Sistemele de ventilaţie ale celor două centre comerciale folosesc doar aport de aer proaspăt din exterior de până la 100%. În plus, toate filtrele de aer au fost înlocuite.

Frecvenţa de curăţare şi dezinfectare a centralelor de tratare a aerului a fost crescută prin intensificarea operaţiunilor de revizie. Totodată, vor fi instalate sisteme de purificare a aerului în lifturi.

Zonele de contact direct

Pentru zonele de contact direct (de exemplu, butoane lifturi, balustrade, mânere etc) și pentru suprafeţele de trafic intens se aplică dezinfectarea intensivă, cu ajutorul soluțiilor speciale biocide. Frecvent, se face dezinfecție prin nebulizare. Această acțiune care asigură igienizarea spațiilor mari, cu o distribuție eficientă a agentului dezinfectant, inclusiv în zone greu accesibile (guri de ventilaţie, aparate de aer condiţionat).

Bucureşti Mall-Vitan și Plaza România se redeschid. Sistem de igienizare cu tehnologie UV

În premieră, în România a fost implementat în Bucureşti Mall-Vitan cel mai nou sistem de igienizare cu tehnologie UV a mâinilor curente la scările rulante. Tehnologia de ultimă generație dezinfectează constant banda din interior și permite astfel utilizarea acesteia în siguranță în orice moment, eliminând riscul de transmitere a bacteriilor și virușilor.

La intrările în centrele comerciale, clienţii au la dispoziţie dozatoare cu dezinfectant pentru mâini, mochetele au fost impregnate cu dezinfectant și au fost instalate porţi pentru verificarea temperaturii corporale, conform cerințelor autorităților.

Distanţarea socială

În ceea ce priveşte distanţarea socială, fluxurile de intrare şi ieşire ale clienţilor au fost separate. Fiecare intrare este monitorizată de un agent de pază pentru verificarea purtării măştii de protecţie. Utilizarea lifturilor este recomandată pentru cel mult două persoane în cazul în care nu sunt membri ai aceleiaşi familii. Folosirea cărucioarelor pentru copii puse la dispoziţia clienţilor a fost suspendată temporar, pentru a asigura protecţia celor mici.

Bucureşti Mall-Vitan și Plaza România se redeschid. Ce spune conducerea mall-urilor?

„Ne-am conformat cu toate cerinţele autorităţilor, dar am implementat şi măsuri suplimentare de protecţie, pentru că facem tot ce ne stă în putinţă pentru a asigura protecția sănătății clienţilor, angajaţilor noştri și a tuturor celor care lucrează în centrele comerciale. Astfel, am investit în măsuri de siguranță suplimentare menite să ofere siguranța faptului că protecția este prioritară în centrele noastre comerciale”, a declarat Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație MallDova.

Citeşte şi Creştere economică România 2020. Anunţul făcut de INS

 

 

 

Citiți și despre:

  • Fidelicard sărbătoreşte un an de la lansareFidelicard sărbătoreşte un an de la lansare Programul de fidelizare al Bucureşti Mall şi Plaza România – Fidelicard – sărbătoreşte în această lună un an de la lansare. În această perioadă Fidelicard a acordat clienților numeroase puncte şi a oferit […]
  • Noi deschideri de magazine în Plaza RomâniaNoi deschideri de magazine în Plaza România Renovarea şi modernizare Plaza România avansează, centrul comercial anunţând noi deschideri de magazine, mutări și reconfigurări ale unor spații comerciale. Astfel, inaugurarea noii intrări în Plaza România […]
  • Un nou magazin deschis în Plaza RomâniaUn nou magazin deschis în Plaza România Clienţii Plaza România au la dispoziţie, de ieri, un nou magazin de fashion şi beauty, prin inaugurarea department store-ului britanic Debenhams. Centrul comercial continuă astfel strategia de renovare și […]
  • Târg de Mărţişor în București Mall și Plaza RomâniaTârg de Mărţişor în București Mall și Plaza România În perioada 15 februarie și 8 martie, la București Mall și Plaza România, are loc târgul de Mărţişor “Dezbracă-te de Iarnă”, în cadrul căreia puteţi găsi cea mai variată și rafinată selecție de cadouri […]
  • Plaza România ajută familiile nevoiașe. Ce campanie a lansat pentru Moș NicolaePlaza România ajută familiile nevoiașe. Ce campanie a lansat pentru Moș Nicolae Plaza România a anunțat că a lansat o inițiativă pentru sprijinirea copiilor și tinerilor din familiile nevoiașe susținute de Asociatia Mia’s Children, de Moș Nicolae. Astfel, în perioada 21 noiembrie – 5 […]