Buldoexcavatoare Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur lansează o nouă gamă de buldoexcavatoare

23.07.2020

Buldoexcavatoare Bergerat Monnoyeur. La împlinirea a 35 de ani de când Caterpillar produce buldoexcavatoare, Bergerat Monnoyeur România a anunţat că lansează patru modele noi, care duc mai departe succesul primelor buldoexcavatoare Cat® – seria A – din 1985.

Buldoexcavatoare Bergerat Monnoyeur. Calitate de neegalat

„Cerințele și aplicațiile clienților s-au schimbat de-a lungul anilor, însă buldoexcavatoarele Cat® continuă să fie proiectate de experți la aceeași calitate de neegalat, pentru a satisface nevoile clienților din toată lumea”, a anunţat compania.

Noua gamă de buldoexcavatoare Cat® cuprinde modelele 428, 432, 434 și 444. Aceasta se caracterizează mai mult ca oricând prin confort, eficiență a consumului de combustibil și control.

Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setărilor și a modurilor de putere, un motor Cat® ce respectă ultimele standarde UE privind emisiile – Stage V, brațul emblematic Cat, un sistem hidraulic puternic și un sistem pentru monitorizarea performanțelor utilajului – ProductLink.

Buldoexcavatoare Bergerat Monnoyeur. Testarea utilajelor

Pentru dezvoltarea noii game de buldoexcavatoare Cat®, Bergerat Monnoyeur a trimis în februarie 2019 – la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center, o echipă de operatori din România care a participat la testarea noilor buldoexcavatoare și a oferit echipei de ingineri Caterpillar feed-back-ul lor legat de forța utilajului, viteza de răspuns a sistemului hidraulic, senzitivitatea comenzilor, confort, etc.

Mesajul transmis de Irina Drăgan

În plus, unul dintre cele patru noi modele de buldoexcavatoare a fost testat si monitorizat timp de un an în România, după cum a afirmat Irina Drăgan, Products Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur România.

“Buldoexcavatorul este, în continuare, considerat unul dintre cele mai versatile și populare utilaje din România, având cea mai mare pondere în totalul utilajelor vândute în țara noastră. Deoarece piața românească este în primele trei din Europa din punct de vedere vânzări buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a făcut parte din proiectul Caterpillar denumit “Field Follow”, ceea ce a însemnat că un model din noua gamă a fost testat în România, timp de un an, lucrând aproximativ 1500 de ore în diverse aplicații. Ca întotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a opțiunilor, a inovațiilor aduse de către Caterpillar noilor modele. Operatorii noștri experimentați se numără, de azi înainte, printre cei care și-au pus amprenta asupra noilor buldoexcavatoare Cat”, spune Irina Drăgan.

Mai multe informații despre noile buldoexcavatoare Cat® găsiţi pe: noutati-cat.ro/buldoexcavatoare-Cat

Citeşte şi Rezultate Definitivat 2020. Când se afişează notele?

 

 

Citiți și despre: