Caravana Îmbrățișărilor

Campania Caravana Îmbrățișărilor: dm drogerie markt România susține MagiCAMP

21.12.2019

Campania Caravana Îmbrățișărilor. Parteneriatul dintre MagiCAMP și dm drogerie markt România continuă și în această iarnă, prin campania „Caravana Îmbrățișărilor”. În pragul sărbătorilor, peste 1.000 de copii se bucură de pachetele surpriză pregătite special pentru ei de către echipa dm drogerie markt.

Campania Caravana Îmbrățișărilor. Echipa dm, ajutorul lui Moș Crăciun

Împreună cu voluntarii MagiCAMP, echipa dm este ajutorul lui Moș Crăciun și în acest an. Compania a reușit, așadar, să bucure copiii din toată țara. Cu ocazia acestei campanii, dm drogerie markt a alocat peste 15.000 de euro pentru cadourile celor mici.

Caravana Îmbrățișărilor powered by dm este un proiect susținut de către dm drogerie markt România. În cadrul acestuia sute de copii se bucură, cu ocazia Crăciunului, de cadouri pregătite de echipa dm și voluntarii MagiCAMP.

Campania Caravana Îmbrățișărilor. Pachete pentru cei mici

Pachetele pentru cei mici conțin de la produse marcă proprie dm, până la jucării. Acestea au fost alese cu mare grijă, pentru ca ei să se poată bucura de magia Crăciunului.

„În 2018, în tabăra MagiCAMP, Vlăduț și-a dorit o îmbrățișare. Ne-am decis să oferim câte o îmbrățișare fiecărui copil pe care l-am sprijinit pe parcursul anului și fraților lor, așa că la finele anului 2018 am pornit, cu voluntari, angajați din companii și membrii din echipa MagiCAMP, cu cadouri către 800 de copii, respectiv 370 de familii. Anul acesta 1.100 de copii din 400 de familii vor primi cadouri și zâmbete, prin campania „Caravana Îmbrățișărilor” MagiCAMP – Crăciun 2019. Ne dorim să avem, astfel, un alt proiect cu tradiție, care să aducă bucurie copiilor cu afecțiuni oncologice și să le arătăm familiilor acestora că nu sunt singuri. Mulțumim tuturor celor care ne sprijină, parteneri și voluntari, pentru a realiza acest proiect minunat!” – Cristina Ghiță, Manager Proiect Caravana Îmbrățișărilor powered by dm.

Mai multe campanii de susținere a MagiCAMP

Parteneriatul dintre dm drogerie markt România și MagiCAMP a început în urmă cu un an. Prin intermediul acestuia s-au desfășurat mai multe campanii menite să ajute persoanele care se confruntă cu diferite provocări financiare.

„MagiCAMP este o asociație pe care o susținem din toată inima și ne alăturăm, de fiecare dată când avem ocazia, proiectelor pe care aceasta le derulează. Pe parcursul anului, cu ajutorul voluntarilor și echipei noastre, am reușit să îi ajutăm atât pe copiii aflați în situații mai delicate, cât și pe familiile lor, fie că a fost vorba de o masă caldă, fie de un loc în căminul MagicHOME. Ne bucurăm că avem ocazia să facem parte din această poveste magică” – Daniela Jordanovski, Director Achiziții şi Marketing, dm drogerie markt România.

Campania Caravana Îmbrățișărilor. Brățările MagiCAMP

Caravana Îmbrățișărilor powered by dm este doar unul dintre proiectele pe care dm drogerie markt și MagiCAMP le desfășoară împreună. În această primăvară, cu ocazia zilei de 8 martie, în drogheriile dm au putut fi găsite și cumpărate brățări MagiCAMP.

Clienții au fost informați de faptul că, prin cumpărarea acestor brățări, vor contribui la asigurarea unei mese calde pentru un copil din tabăra MagiCAMP și chiar pentru găzduirea părinților în căminul MagiCAMP.

Un număr mai mare de brățări cumpărate ar putea asigura alimente pentru o întreagă familie.

De asemenea, în cadrul deschiderii a două noi drogherii dm, totalul încasărilor realizate pe parcursul a trei ore, a fost donat către proiectele MagiCAMP.

Citește și Topul căutărilor pe eMAG 2019

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Campania Caravana Îmbrățișărilor: dm drogerie markt România susține MagiCAMP

  1. Pingback: Apeluri 112. Cate persoane au sunat la 112 in 2019? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.