Campania Oamenii din Asigurari

UNSAR lansează campania ”OAMENII din Asigurări”

21.05.2019

Campania Oamenii din Asigurări. Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a anunțat lansarea primei campanii integrate de comunicare a industriei de asigurări din România. Campania se numește „OAMENII din Asigurări”.

Campania Oamenii din Asigurări. Pe ce pune accent campania?

Proiectul lansat de Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România pune accent pe contribuția adusă de industria de asigurări la nivelul societății românești și evidențiază oamenii care fac posibile toate acestea, trasând paralele cu diversele ocupații familiare publicului larg.

Campania Oamenii din Asigurări. Ce spune conducerea UNSAR?

„Lansăm prima campanie integrată de comunicare a industriei de asigurări din România, cu accent pe oamenii care lucrează în industrie și pe impactul pe care munca lor îl are asupra vieților de zi cu zi ale românilor. Dincolo de percepțiile existente, industria aduce importante beneficii societății și reprezintă un punct real de sprijin pentru cei care au nevoie”, a declarat Adrian MARIN, Președintele UNSAR.

Campania Oamenii din Asigurări. 8.500 de angajați direcți și 30.000 de colaboratori

În industria de asigurări din România lucrează aproximativ 8.500 de angajați direcți. Acestora li se adaugă peste 30.000 de colaboratori. În fiecare zi calendaristică din 2018, companiile de asigurări au plătit despăgubiri de aproape 3 milioane de euro. Acestea au ajutat astfel familii și afaceri aflate în situații dificile după producerea unui risc asigurat.

Campania Oamenii din Asigurări se derulează în perioada 17 mai – 17 iunie 2019

„Campania își propună să crească gradul de conștientizare cu privire la importanța asigurărilor și a efectelor pozitive pe care acestea le produc în societate și în economie. Proiectul se derulează în perioada 17 mai – 17 iunie 2019 și este implementat în principal în mediul online, fiind adresat tuturor categoriilor de public și de consumatori ai industriei de asigurări din România”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Director General al UNSAR.

Citește și Târgul Copiilor Antreprenori 2019: Cinci evenimente în acest an

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “UNSAR lansează campania ”OAMENII din Asigurări”

  1. Pingback: Cea mai mare portie de paste fara gluten - record | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.