Stiri: Stiri

Carrefour online permite plata ramburs, prin cash

28.05.2014

Odată ce magazinele online încep să aibă din ce în ce mai mult succes în România, companiile oferă clienților mai multe posibilități pentru plata produselor.

Carrefour-Online.ro oferă de acum posibilitatea ca produsele să fie plătite atât online, cu ajutorul cardului bancar, cât și la livrarea pachetelor, cash. Decizia retailerului s-a bazat pe cele mai recente studii care arată că peste 60% dintre clienții din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, preferă să plătească ramburs produsele comandate online.

Prin noul serviciu de plată cash (ramburs), am dorit să oferim clienţilor noştri opțiunea de a alege varianta de plată care le satisface cel mai bine nevoile. Îi invităm, așadar, pe www.Carrefour-Online.ro, să se bucure de sesiuni de cumpărături online facile şi rapide, prin care pot economisi timp pe care să-l dedice familiei sau hobby-urilor – a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Marcarea diverisificării modalităților de plată este realizată printr-o promoție pentru clienții Carrefour Online. În perioada 7 – 10 iunie, toți cei care vor comanda produse vor avea livrarea gratuită, indiferent de cantitatea comandată.

Magazinul online Carrefour are un portofoliu de peste 15.000 de produse, prețurile sunt la același nivel ca în hypermarket.