CCC sediu central Romania

Retailerul de încălţăminte CCC se mută într-un nou sediu central

08.10.2018

Retailerul de încălţăminte CCC se mută în Globalworth Plaza. Noul sediu CCC din București va ocupa două etaje în clădirea de birouri situată pe strada Pipera. Acest nou spaţiu le va oferi angajaților echilibrul între spațiul de lucru, retail și multe alte facilități.

Globalworth a anunţat că a semnat un acord de închiriere pentru Globalworth Plaza cu CCC.

CCC sediu central România. Ce spun reprezentanţii Globalworth?

Conducerea Globalworth spune că noul sediu se află în cel dinamic hub de business din București.

„Suntem încântați să avem CCC în clădirea de birouri Globalworth Plaza și să fim parteneri cu una dintre cele mai mari companii de încălțăminte din Europa. Noul sediu le va oferi angajaților echilibrul perfect dintre spațiul de lucru, retail și multe alte facilități, toate acestea în cel mai nou și mai dinamic hub de business din București. Prin urmare, suntem siguri că vor găsi aici mediul de lucru productiv, confortabil și creativ pe care îl căutau”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

CCC este unul dintre cei mai mari producători și retaileri de încălțăminte din Europa. Noul birou al companiei va fi inaugurat la începutul anului viitor.

Declaraţiile făcute de conducerea retailerului de încălţăminte CCC

„Am găsit, în cele din urmă, spațiul de birouri potrivit pentru compania noastră în România. A durat destul de mult până am luat decizia, dar a meritat așteptarea. Globalworth și CCC vor avea o importantă și lungă colaborare, și sperăm că, în viitor, nu numai pentru închirierea de spații de birouri”, a menționat Joanna Jozwiak, Manager General RO la CCC.

CCC sediu central România. Tranzacţie, intermediată de Knight Frank

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de Knight Frank, un partener pe termen lung al Globalworth.

Reprezentanţii Knight Frank afirmă că intermedierea a însemnat reunirea a două dintre cele mai mari companii din Europa Centrală.

„Suntem încântați că am făcut parte din acest proces. Suntem convinși că angajații CCC se vor îndrăgosti de noul lor spațiu, mai ales pentru că este un birou unic, cu o priveliște uimitoare, tavane înalte și beneficiază de o terasă generoasă. Având în vedere tipul de business al clientului, am căutat în mod strategic un spațiu în imediata apropiere a unui centru comercial, pentru a răspunde cel mai bine nevoilor acestuia. Globalworth înțelege cerințele pieței, fiind o companie orientată către găsirea celor mai bune soluții și adaptarea în funcție de personalitatea fiecăruia dintre partenerii săi”, a adăugat acesta.

Globalworth Plaza se află la intersecția dintre strada Pipera și bulevardul Barbu Văcărescu.

Printre chiriași se numără: Patria Bank, Anima, Printec, Coface și Amoma.

Citeşte şi Topul Firmelor din România 2018

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Retailerul de încălţăminte CCC se mută într-un nou sediu central

  1. Pingback: Arcadia Apartments Domenii preturi: Lista completa | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Retailerul de încălţăminte CCC se mută într-un nou sediu central

Comentariile nu sunt permise.