Central District 4 Elemente apartamente

Central District 4 Elemente a primit autorizația de construire. Ce valoare are investiția?

19.03.2019

Central District 4 Elemente a obținut autorizația de construcție. Acesta este cel mai nou proiect al dezvoltatorului Forty Management. Valoarea complexului rezidențial este de 22 milioane euro. Central District 4 Elemente este situat lângă parcul Titan. Proiectul a obținut deja precertificarea Green Homes.

De asemenea, lucrările de construire a ansamblului au fost începute.

„Și în acest proiect rămânem fideli conceptului nostru de Affordable Luxury – oferim o calitate ridicată a locuirii pentru un preț decent. Aceste valori sunt în continuare apreciate de piață, dovadă că am vândut într-o lună 71 de apartamente, inclusiv cele două penthouse-uri”, declară Ana Hogea, director de vânzări, Central District 4 Elemente.

Central District 4 Elemente apartamente. Două blocuri de 11 etaje

Proiectul este dezvoltat pe un teren de 4.596 mp. Acesta cuprinde 1.397 mp de spații comerciale și două blocuri a câte 11 etaje.

Zona rezidențială este formată din 192 de apartamente și 231 de locuri de parcare, având un mix de garsoniere, apartamente de 2, 3 și 4 camere și 2 duplex-penthouse, fiecare cu terasă de 165 mp.

Central District 4 Elemente apartamente. Premiere

Central District 4 Elemente înregistrează premiere absolute pentru dezvoltările rezidențiale din România:

  • pista de alergare amenajată pe unul dintre blocuri
  • barbecue și cinema în aer liber
  • un concept inovator de transformare a apartamentului în funcție de nevoile familiei (dual key)

Central District 4 Elemente apartamente. Suprafața comercială

„În prezent, avem deja semnat un contract de închiriere pentru 50% din suprafața zonei comerciale, cu un retailer internațional, pentru 15 ani, iar pentru restul spațiului suntem în negocieri finale cu clienți din zona serviciilor. Totodată, am semnat și un agreement de vânzare pentru tot spațiul comercial cu un fond de investiții american, fapt ce validează calitatea și inovația proiectului” declară Lucian Azoiței, CEO, Forty Management.

Complexul va beneficia de un design modern, cu finisaje de înaltă calitate, soluții tehnice inovative, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, Central District 4 Elemente obținând deja precertificarea Green Homes, o caracteristică a tuturor proiectelor companiei.

Citește și Câte locuințe s-au vândut de la începutul anului 2019?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Central District 4 Elemente a primit autorizația de construire. Ce valoare are investiția?

  1. Pingback: Topul retelelor de socializare preferate de companii | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.