Edenred Romania preia Benefit Online

Edenred deschide un centru de inovație digitală în România. Câți IT-iști angajează

08.05.2019

Centru de inovație digitală Edenred România. Liderul mondial în soluții de plăți pentru lumea muncii a anunțat lansarea unui centru de inovație digitală în țara noastră. Mai exact, Edenred Digital Center va fi un hub internațional pentru Grup, pentru inovație și proiecte strategice în IT. În următorii doi ani, Edenred își propune să recruteze în România 200 de profesioniști IT, care vor dezvolta platforme globale și soluții pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

Centru de inovație digitală Edenred România. Compania este recunoscută drept:

 • lider mondial în domeniul Beneficiilor pentru angajați
 • jucător global în soluții pentru Flote și Mobilitate,
 • jucător global în soluții pentru Plăți corporative, Incentive și recompense
 • jucător global în soluții pentru programe sociale publice

Centru de inovație digitală Edenred România. 830.000 de clienți corporativi

Edenred conectează, per total, 830.000 de clienți corporativi. Per total, compania deține 47 de milioane de utilizatori și 1.7 milioane de comercianți parteneri în 46 de țări.

Anul trecut, Edenred a gestionat peste 2,5 miliarde de tranzacții. Aceste tranzacții au fost realizate de utilizatorii soluțiilor Edenred de Beneficii pentru angajați:

 • carduri
 • tichete de masă,
 • tichete de vacanță
 • tichete de cultură
 • tichete sport, well-being

La acestea se adaugă și soluțiile pentru Flote și Mobilitate (carduri de transport, combustibil, taxe de drum etc.) sau Soluții complementare.

Centru de inovație digitală Edenred România. Un business de 28 miliarde euro

Compania deține, așadar, un volum de business de peste 28 miliarde euro, dintre care 80% digital.

Centrul Digital Edenred din România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluții și platforme pentru diversele sucursale ale Grupului din întreaga lume. Liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare și management pentru platformele Edenred. Proiectele nu vor fi limitate la dezvoltare și execuție. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi Aplicațiile Mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicație mobilă globală „best in class” pentru plăți digitale.

Centrul va reprezenta o sursă de inovație tehnologică și de leadership în IT pentru filialele din Europa și din restul lumii.

Centru de inovație digitală Edenred România. Procesul de recrutare

“Edenred speră să atragă cele mai bune și mai strălucite minți din IT din București! Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajați în cadrul Centrului și intenționăm să avem 200 de angajați până la sfârșitul anului 2020. Angajații Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi și echipe globale și vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de carieră excepțională pentru oamenii care au digitalul în sânge”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.

Centrul de inovație digitală Edenred România. 50 de posturi

Edenred Digital Center derulează, la ora actuală, recrutări pentru 50 de roluri cum ar fi:

 • Mobile Tech Leads
 • Senior și junior developers
 • Build Release Managers
 • Project Managers
 • Cloud Leaders
 • Infrastructure Security Engineers

“Edenred are o prezență puternică în România, din 1998, astfel încât resursele excepționale de talente umane în IT din țara noastră sunt bine cunoscute în Grup. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru decizia de a crea aici centrul de inovație digitală. În plus, Edenred România este recunoscut ca angajator excelent, câștigător al mai multor premii „Best Employer”. Edenred Romania a fost în mod constant una dintre cele mai performante subsidiare din rețeaua de 46 de țări a Grupului. Pe piața locală, suntem în avangarda digitalizării și am ridicat mereu standardele în business și inovație. Grupul Edenred crede cu convingere în pasiunea pentru excelență și în capacitatea de a genera inovație în România”, spune Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova.

Citește și Piața electro – IT din România, în scădere în primele luni din 2019

 

 

 

 

Citiți și despre:

 • Edenred România deschide un birou la Cluj NapocaEdenred România deschide un birou la Cluj Napoca Compania Edenred România a anunţat deschiderea unui birou la Cluj începând cu data de 10 august. Per total, are 10 consultanți de vânzări în zona centrală a țării, care asigură servicii de consiliere și […]
 • Un nou director general adjunct la Edenred RomâniaUn nou director general adjunct la Edenred România Dana Sîntejudeanu, Director comercial & Public Affairs Edenred România – liderul pieței tichetelor și cardurilor preplătite din România – a fost numită Director general adjunct al companiei. Fostul […]
 • Edenred România preia Benefit OnlineEdenred România preia Benefit Online Edenred România a anunțat că a preluat compania Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale flexibile din țara noastră. Platforma a fost fondată cu șase ani în urmă de antreprenorii […]
 • Febra cumpărăturilor de Crăciun, pe internetFebra cumpărăturilor de Crăciun, pe internet Ce cadouri caută românii pentru Sărbători? Telefoanele mobile, jucăriile, ceasuri, parfumuri, laptopuri și bijuterii. Acestea sunt cele mai căutate cadouri online de către români, potrivit unui studiu […]
 • Xerox continuă să facă angajări în RomâniaXerox continuă să facă angajări în România Compania Xerox va reloca unul dintre cele mai importante centre europene - Global Business Service Center-ul din Iași, România în cadrul clădirii Moldova Business Center situată în zona centrală a Iașiului. […]

3 păreri la “Edenred deschide un centru de inovație digitală în România. Câți IT-iști angajează

 1. Pingback: Summitul Hydropower Balkans 2019 - teme dezbatute | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: Masuri fiscale 2019 - Anuntul Ministerului Finantelor | Jurnalul de Afaceri

 3. Pingback: Comitetul Interdepartamental pentru Dezvoltare Durabila | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.