Slide

Stiri: Logistica

Centru logistic Med Tehnica

Centru logistic Med Tehnica: ProCredit acordă o finanțare de 1 milion de euro

18.06.2024

Centru logistic Med Tehnica. ProCredit Bank România anunță acordarea unei finanțări în valoare totală de 1.000.000 euro grupului de companii Med Tehnica. Prin această finanțare s-a facilitat construirea unui centru logistic și a unui nou punct de lucru, incluzând trei hale de logistică și depozitare echipamente medicale, precum și birouri, situate în Parcul Industrial Craiova.

Deschiderea oficială a punctului de lucru a avut loc pe 30 mai. Astfel, ProCredit Bank își întărește rolul de partener de încredere pentru promovarea dezvoltării durabile a întreprinderilor mici și mijlocii din România.

Investiția totală

Investiția totală în acest proiect a fost de aproximativ 1.300.000 euro. Proiectul finanțat de ProCredit Bank în decursul anului trecut a avut în vedere construirea unui centru logistic și a unui nou punct de lucru, format din trei hale pentru logistică și depozitare echipamente medicale și birouri. În plus, grupul intenționează ca de anul viitor să producă în această locație echipamente medicale.

Ce spune directorul ProCredit Bank România?

„Ne bucurăm de fiecare dată să vedem materializarea investițiilor finanțate de ProCredit Bank. Vom continua să fim alături de clienții noștri din Craiova și să le oferim suportul atât de necesar pentru dezvoltarea sferei de business locale. Prin această finanțare, ne reafirmăm și angajamentul de a sprijini dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din România, contribuind la crearea unei infrastructuri medicale moderne și eficiente. Suntem mândri să susținem companii precum Med Tehnica în drumul lor spre dezvoltare în sectorul medical,” a declarat Ștefan Manole, Director General ProCredit Bank România.

Anunțul făcut de Med Tehnica

„Colaborarea cu ProCredit Bank a fost esențială pentru realizarea acestui proiect ambițios. Susținerea de care ne-am bucurat a contribuit cu siguranță la construcția centrului logistic conform așteptărilor. De asemenea, anul viitor plănuim încă un proiect de anvergură pentru sectorul medical și comunitatea din Craiova. Suntem încrezători că aceste investiții vor avea un impact pozitiv semnificativ asupra dezvoltării noastre și a serviciilor medicale din regiune,” a declarat Adrian Sultana, Administrator Med Tehnica.

În calitate de partener de încredere, ProCredit Bank continuă să sprijine investițiile în sectorul medical, contribuind la îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii medicale din România. Pandemia COVID-19 a accentuat tendința de modernizare și extindere a facilităților medicale în sectorul public și privat, generând o nevoie crescută de finanțare pentru investiții în acest domeniu, mai ales în zonele cu potențial ridicat de dezvoltare precum Craiova.

Citește și Majorarea salariului minim pe economie din iulie 2024: Care sunt implicațiile creșterii?