Certificare CMC - AMCOR

AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare CMC

26.09.2018

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) a anunţat că organizează o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC. Sesiunea are loc pe data de 5 noiembrie 2018.

Conform AMCOR, la această sesiune pot participa toți consultanții în management din ţara noastră care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Certificare CMC – AMCOR. Ce reprezintă CMC?

Standardul Certified Management Consultant – CMC a fost dezvoltat și promovat de-a lungul a 30 de ani de către Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management (ICMCI). Acesta le oferă celor care îi depășesc exigențele titlul de Certified Management Consultant. Titlul este recunoscut internațional în peste 45 de țări.

CMC reprezintă singura certificare disponibilă pentru consultanții în management. În plus, este o garanție a profesionalismului și deontologiei consultantului care deține certificarea.

Certificare CMC – AMCOR. Categoriile certificării CMC:

CMC – titlu care se acordă consultanților în management activi (care profesează și îndeplinesc condițiile din procedură).

CMC Professional Leader – titlu care se acordă consultanților în management care nu mai profesează la data acordării, dar care au avut o contribuție la dezvoltarea profesiei de consultant în management.

Certificare CMC – AMCOR. Pașii pentru obținerea certificării:

1. 28 septembrie 2018 – Confirmarea participării la sesiunea CMC.

2. 5 octombrie 2018 – Procedura de precalificare (numai pentru consultanții care participă prima oară la o sesiune CMC). Aceasta presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze (o pagină A4) a trei proiecte în care consultantul a fost implicat.

3. 22 octombrie 2018 – Transmiterea dosarului în format electronic.

4. 5 noiembrie 2018 – Interviul cu comisia CMC

Interviurile vor avea loc la sediul AMCOR. În plus, tot atunci, candidatul trebuie să depună dosarul CMC în original.

Dosarul trebuie elaborat în limba engleză, iar susținerea interviului este în limba română, cu excepția cazurilor în care din comisie fac parte reprezentanți ai ICMCI.

Diploma CMC este valabilă trei ani și poate fi reînnoită prin participarea la sesiunile de recertificare organizate de AMCOR.

Citeşte şi Atestare AMCOR 2018: Anunţul făcut de Asociaţie

 

Citiți și despre:

O părere la “AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare CMC

  1. Pingback: How to Web 2018 lanseaza Startup Spotlight 2018 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.