Stiri: Sanatate

Clinicile Dentare Dr. Leahu angajari

Clinicile Dentare Dr. Leahu angajează 100 de persoane

06.05.2019

Clinicile Dentare Dr. Leahu angajări. Clinicile Dentare Dr.Leahu anunță deschiderea a 100 de posturi noi. Acestea sunt necesare pentru susținerea procesului accelerat de dezvoltare a rețelei de clinici stomatologice. Dintre posturi, o pondere importantă este reprezentată de:

  • personalul specializat – medici (40 de poziții deschise pe toate specializările)
  • asistenți (30)
  • tehnicieni dentari (10)

Alte locuri de muncă căutate sunt:

  • manageri de proiect
  • asistenți pentru directorii clinicilor
  • contabili
  • controlori financiari
  • recepționere
  • operatori call-center

Clinicile Dentare Dr. Leahu angajări. Planul de extindere

Urmând planul strategic de extindere în mai multe orașe din țară, dar și în București, echipa Dr. Leahu își propune să crească, până la finalul anului 2019, cu 50%, păstrând, în același timp, gradul de retenție cel puțin la nivelul de acum (96%).

“Suntem în punctul în care setăm, ca industrie, un nivel nou în dezvoltarea business-urilor și echipelor. Piața de stomatologie crește atât ca număr, cât și ca valoare a afacerilor, însă este pregătită parțial să extindă rapid serviciile și să formeze echipe numeroase în câteva luni. Pe de o parte, avem, anual, la nivelul țării, peste 1500 de absolvenți de medicină dentară, iar motivația acestora de a reuși, pe cont propriu sau în cadrul unor echipe multidisciplinare, este clară. Ce aș putea adăuga este că, pentru a accelera procesul de inducție a acestora, o propunere pe o piață aproape privată, este să avem și un examen privat de Rezidențiat. Pe de altă parte, ne confruntăm cu un deficit de asistenți medicali, iar cauzele sunt multiple, pornind de la simplul fapt că nu există specializare de asistență medicală în stomatologie în cadrul oricărei instituții de învățământ, iar asistența medicală generală din mediul privat se confruntă cu un deficit de cadre, ca urmare a fenomenului emigrației și deciziilor legislative aplicate sectorului public”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinicile Dentare Dr. Leahu angajări. Provocări

Procesul de recrutare într-un termen scurt ia în considerare realitățile pieței de servicii medicale care a cunoscut numeroase provocări în ultimii ani. Echipa Dr.Leahu are în desfășurare programe continue de internship și a încheiat, de curând, un parteneriat cu Școala Postliceală Sanitară “Carol Davila”, prin care elevii din anii II și III de studiu pentru calificarea de asistent medical generalist au avut posibilitatea să desfășoare stagii de practică și să participe la cursuri de formare sub îndrumarea specialiștilor din lanțul de clinici. Cei mai buni dintre ei au obținut burse de merit în valoare totală de peste 25.000 de lei.

“Punând în balanță perspectivele unei piețe în creștere, oportunitățile pentru dezvoltarea profesională prin programele de mentorat, know-how-ul și cazuistica disponibile, accesul la tehnologii avansate, care permit desfășurarea activității la un nivel performant, specializarea noastră ar trebui să fie alegerea”, completează dr. Ionuț Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu deține, în prezent, șase clinici – patru centre în București, o clinică în Pitești și una în Timișoara.

Citește și BURGERFEST 2019 București. Programul festivalului burgerilor