Stiri: Sanatate

Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu

Clinicile Dentare Dr. Leahu se extind în Sibiu

01.12.2020

Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu. Începând cu luna decembrie, Clinicile Dentare Dr. Leahu anunță prezența în Sibiu, prin semnarea unui parteneriat cu Clinica CORIDENT PRO și intrarea cu procent majoritar în acționariatul acesteia. Noul partener deţine 25 de ani de experiență în segmentul serviciilor stomatologice. Aceasta este prima clinică independentă care intră în rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu. Performanţă

„Ne-am dorit întotdeauna să oferim stomatologie de performanță, adaptată tuturor nevoilor pacienților și suntem entuziasmați că ceea ce am construit în ultimii 25 de ani cu resursele noastre poate fi dus mai departe alături de cea mai extinsă rețea de stomatologie din România”, declară Angelica și Bogdan Oprea, fondatorii Clinicii CORIDENT PRO.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu. Parteneriat cu CORIDENT PRO

Clinica CORIDENT PRO își desfășoară activitatea de 25 de ani în Sibiu. Este vorba de o companie medicală cunoscută în regiune, nu numai prin serviciile oferite celor peste 13000 de pacienți, ci și prin formarea profesională a numeroși medici, Bogdan Oprea, fondatorul clinicii fiind doctor în științe medicale și trainer cu recunoaștere la nivel național, în special în tehnologia CEREC (de restaurare estetică integral ceramică într-o singură zi).

Având o echipă de peste 20 de specialiști, clinica are abordarea de tip ”one-stop-dentist”. Compania oferă servicii personalizate care acoperă toate specialitățile stomatologice, într-o singură locație. Clinica deţine:

  • 8 cabinete,
  • laborator digital
  • computer tomograf 3D
  • studio de documentare foto-video
  • două săli de training pentru pregătirea medicală continuă și perfecționarea personalului

Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu. Standarde de excelenţă

„În urma apelului nostru către piața de stomatologie, am găsit la Sibiu un partener care are aceeași abordare corectă a pacientului prin aplicarea unui standard de excelență în servicii, precum și aceeași viziune că numai prin unirea echipelor de specialiști putem veni cu adevărat în sprijinul pacienților, oferindu-le toate opțiunile de tratament. Suntem încântați că pornim dezvoltarea la Sibiu de la un fundament solid, ducând la nivelul următor reușitele CORIDENT PRO. Este pentru prima dată când integrăm în rețea o companie cu un succes dovedit și nu dăm startul de la zero, ceea ce ne va permite un ritm accelerat în construirea prezenței noastre în regiune”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Citeşte şi Programul Rabla pentru Electrocasnice 2020 începe pe 15 decembrie. Ce valoare au voucherele?