Stiri: Companii

Conferinta Femei de cariera

Conferința Femei de carieră are loc pe 13 noiembrie 2019

30.10.2019

Conferința Femei de carieră va avea loc pe data de 13 noiembrie 2019, în cadrul Le Blanc Ballroom din sector 6, București. Organizatorii vor crea o atmosferă și un mediu extrem de propice pentru toate femeile interesate de business și de carieră.

Conferința Femei de carieră. Șanse de promovare

Cel mai mare beneficiu este oferirea unei șanse unice de promovare.

Pentru o afacere, promovarea este extrem de importantă. Fie că vorbim de prezența în mediul online sau de prezența la evenimente, cu cât afacerea este mai vizibilă, cu atât există mai multe șanse de creștere a brand-ului. Însă, de multe ori, vizibilitatea poate costa mult.

În acest context, evenimentele de afaceri pot reprezenta o modalitate bună de promovare, fie prin participarea ca sponsor și speaker, fie direct, prin interacțiunea cu ceilalți participanți.

Conferința Femei de carieră. Ce spun organizatorii evenimentului?

”E important să intri în contact cu cât mai multe persoane potențial interesate de ceea ce promovezi, dar și să îți creezi o imagine corectă, care să ridice afacerea prin simpla asociere. Iar prezența la evenimente de afaceri te va ajuta să atingi ambele obiective. Nu uita că la evenimente poți întâlni zeci de persoane interesate de business, de antreprenoriat sau dezvoltare personală. Oameni deschiși la nou, oameni care pot avea ceva în comun cu tine și pot chiar să încerce produsele sau serviciile tale. În plus, nu doar prezența, ci și componentă online de promovare te va ajută să țintești un număr mai mare de persoane, așa că nu te limita la evenimente închise, ci urmărește conferințe de business care îți oferă și promovare online. Dacă nu există o astfel de variantă, promovează tu participarea la evenimente și impactul pe care prezența ta l-a avut acolo”, conform organizatorilor evenimentului.

Pachetul MINI-PR

Modalitatea de promovare cea mai potrivită pentru bugetele mici este reprezentat de pachetul MINI – PR cu prezență în mediul online.

Pachetul include:

  • accesul la conferință împreună cu o prietenă
  • posibilitatea de a prezenta afacerea ta prin materiale promoționale (roll-up-uri, flyere, broșuri)
  • posibilitatea includerii materialelor promoționale în albumul foto al conferinței

Prețul acestui pachet este de 309 lei.

Citește și Rezultate TeraPlast 2019: Afaceri de 719 milioane de lei, în primele nouă luni. Anunțul făcut de compania