Conserve de peste John West Nordic Food

Renumitele conserve de pește John West ajung şi în România

18.10.2018

Renumitele conserve de pește John West ajung şi în România. Nordic Food a anunţat că distribuie în ţara noastră aceste produse, după încheierea unui parteneriat cu compania Thai Union. Nordic Food este una dintre cele mai mari companii în domeniul distribuției produselor alimentare premium.

Astfel, distribuitorul își consolidează poziția pe segmentul conservelor de pește prin încheierea unui parteneriat cu unul dintre liderii mondiali în producția de pește și a fructelor de mare.

Conserve de pește John West: Ce spune conducerea Nordic Food?

„Suntem mândri de faptul că Nordic Food are oportunitatea de a lansa și de a dezvolta brandul John West în România. Este o provocare pentru noi deoarece segmentul de piață este aglomerat, însă avem încredere în calitatea produselor John West și credem că putem să-l dezvoltăm, astfel încât românii să-l includă în opțiunile lor alimentare. Credem totodată că John West răspunde foarte bine consumatorilor riguroși, atenți la ceea ce aleg din raft, preocupați de un stil de viață sănătos”, a explicat Ciprian Moldoveanu, general manager Nordic Food.

Grupul Thai Union din Thailanda este lider în producția conservelor de ton, cu 18% din producția mondială. Compania deţine operațiuni în întreaga lume, prin rețeaua integrată de producție, distribuție și cercetare.

Prin intermediul acestui parteneriat, produsele brandului John West, aflat în portofoliul grupului Thai Union din anul 2010, ajung şi în magazinele din România.

Conserve de pește John West: Produse

Nordic Food va distribui, pentru început, o selecție de 35 de produse John West. Printre acestea se numără:

  • conservele „no drain”
  • infuziile de ton și somon
  • gustările Light Lunch
  • conserve cu fructe de mare (scoici, midii, calamar)

Produsele marca John West se vor regăsi în toate magazinele mari din ţara noastră (supermarketuri și hypermarketuri) până la finalul anului. După aceea, distribuția în magazine va continua să crească, în următorii doi ani.

Brandul John West este primul care a introdus pe piață conserva de ton „no drain”. Aceasta nu necesită scurgere înainte de a fi consumată.

De asemenea, în portofoliul companiei se regăseşte şi macroul gătit la abur, sardinele gătite la grătar sau infuziile care combină tonul sau somonul.

Citeşte şi Reduceri Flixbus 2018: Bilete de autocar la 10 euro în mai multe destinaţii din Europa

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Renumitele conserve de pește John West ajung şi în România

  1. Pingback: Reduceri Wizz Air 2018. Promotie valabila astazi! | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.