Stiri: Logistica

Consiliu de Administratie Metrorex

Cine face parte din noul Consiliu de Administraţie al Metrorex?

05.03.2021

Consiliu de Administraţie Metrorex. Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a anunţat că Metrorex are un nou Consiliu de Administraţie, din care fac parte Ştefan Paraschiv, Mihnea Jida, Răzvan Andrei Terecoasă, Adrian Gabriel Dumitriu şi Mihaela Urzică.

Ştefan Paraschiv

Ştefan Paraschiv a fost între 2017 şi 2020 preşedinte al CA Romaero. Are o experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecţionate în străinătate.

Consiliu de Administraţie Metrorex. Mihnea Jida

Mihnea Jida – avocat, membru al Baroului Bucureşti din 2012 – are studii şi stagii de pregătire în străinătate – în Elveţia şi la Paris. Acesta este absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti.

Răzvan Andrei Terecoasă

Răzvan Andrei Terecoasă deţine o experienţă de peste 12 ani în domeniul bancar (BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank) şi este absolvent de ASE.

Consiliu de Administraţie Metrorex. Adrian Gabriel Dumitriu

Adrian Gabriel Dumitriu – CFO Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere – a studiat la ASE şi şi-a perfecţionat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Metiers.

Mihaela Urzică

Mihaela Urzică – director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe ţări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom şi Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager.

Citeşte şi Locuri de muncă în străinătate 2021. Ce joburi sunt disponibile în reţeaua EURES?