CTPark Sibiu II

CTPark Sibiu II este pregătit să își primească primii chiriași, în aproximativ două luni

07.05.2019

CTP pune Sibiul pe harta spațiilor logistice de clasă A. Primul depozit de clasă A din acest oraș, CTPark Sibiu II, este deja ridicat și pregătit să își primească primii chiriași în aproximativ două luni. Parcul logistic este situat la 4 kilometri de centrul municipiului Sibiu. Mai exact, aceasta se regăsește în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian. De asemenea, CTPark Sibiu II se află în apropierea aeroportului.

Proiectul are un acces facil la autostrada A1.

CTPark Sibiu II. 9 hectare

Per total, parcul deține o suprafață totală de 9 hectare, iar în prima etapă sunt construiți 13.200 mp închiriabili.

La ora actuală, doar 2.600 mp mai sunt disponibili, restul spațiului fiind deja închiriat către două companii.

CTPark Sibiu II. O investiție de 23 milioane de euro

La momentul finalizării tuturor clădirilor din parc, investiția în dezvoltarea sa va totaliza 23 milioane euro. Aceasta este cea de-a doua investiție a CTP în Sibiu, după extinderea unei fabrici finalizate anul trecut, dar este primul parc logistic cu mai mulți chiriași al CTP, de clasă A, din zonă.

CTP continuă procesul de creștere și în 2019, după ce începutul anului a marcat atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei în România: 1 milion mp, suprafață construită în 15 parcuri.

CTPark Sibiu II. Standarde

Așadar, la începutul celui de-al doilea semestru din 2019, dezvoltatorul va finaliza construcția a 13.200 mp, dintre care 10.600 mp au fost deja preînchiriați. Spațiile sunt construite respectând cele mai înalte standarde de calitate ale construcției și de eficiență energetică care reprezintă specificații standard CTP, de calitate excelentă, unică pe piața din Sibiu.

CTPark Sibiu II. Ce spune dezvoltatorul proiectului?

“Clienții noștri au nevoie de spații logistice de cea mai bună calitate, acolo unde se stabilesc, așa că ne-am decis să le oferim produsele noastre excepționale și la Sibiu. Avem o amplasare foarte bună, unde construim de la zero toată infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea în total trei clădiri, iar prima dintre ele este deja ridicată și închiriată în proporție de 80%, către doi clienți care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriașilor săi aceeași calitate CTP de care se bucură clienții din București, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

CTP mai deține o proprietate în județul Sibiu. Este vorba de CTPark Sibiu I. Proiectul a fost finalizat la începutul lui 2018. Per total, acesta deține o suprafață totală de 13.400 mp. Tot spațiul este închiriat de către o companie producătoare de componente auto.

Ambele parcuri sunt amplasate strategic în zona industrială de vest a Sibiului, în apropierea aeroportului și în imediata vecinătate a autostrăzii A1, acolo unde se găsesc numeroși jucători importanți din industria auto, FMCG, IT, industrie ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare.

Citește și Starbucks deschide o nouă cafenea în București

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “CTPark Sibiu II este pregătit să își primească primii chiriași, în aproximativ două luni

  1. Pingback: Agricultura Romaniei 2019. Cele mai mari provocari | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Cea mai mare tranzacție financiară a anului de pe piața imobiliară | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.