Stiri: Logistica

Curse noi Wizz Air

Wizz Air lansează cinci curse noi

04.05.2020

Curse noi Wizz Air. Compania aeriană a anunțat că lansează cinci noi rute de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH) spre Budapesta și București din iunie 2020 și spre Cluj-Napoca, Katowice și Sofia din septembrie 2020

Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta și București din iunie 2020 și cu Cluj-Napoca, Katowice și Sofia din septembrie 2020, cu condiția reluării activităților de aviație în țările respective.

Curse noi Wizz Air. Când începe operarea noilor rute?

Aşadar, compania devine primul transportator european low cost care lansează zboruri către Abu Dhabi.

Cursele din București vor începe din 3 iunie în zilele de miercuri și duminică, până în 30 septembrie. După această dată cursele sunt programte în zilele de marți, joi și sâmbătă. Prețul unui bilet pornește de la 59,99 euro, iar tariful este pentru un singur segment, cu taxa de administrate inclusă, având un bagaj de mână inclus. Trollerul și orice bagaj adițional de cală vor fi taxate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com și aplicația pentru mobil WIZZ.

Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat.

Cursele din Cluj Napoca vor fi lansate în 16 septembrie și vor fi operate în zilele de miercuri și duminică la același preț.

Curse noi Wizz Air. Acordul semnat în martie

Acest anunț completează acordul din martie care oficializează înființarea Wizz Air Abu Dhabi ca o companie aeriană locală cu sediul în Abu Dhabi, ca parteneriat între următoarele companii:

  • ADQ
  • Wizz Air

Curse noi Wizz Air. Planuri

Wizz Air are în plan să se concentreze pe stabilirea rutelor către piețele unde compania are deja operațiuni cu o creștere importantă, respectiv:

  • Europa Centrală,
  • Europa de Est
  • Europa de Vest
  • Subcontinentul indian
  • Orientul Mijlociu
  • Africa

Ce spune conducerea companiei aeriene?

„Anunțul făcut reconfirmă angajamentul nostru pe termen lung de a oferi tarife mici combinate cu o experiență la bord de înaltă calitate pentru tot mai mulți clienți din Abu Dhabi. Sunt încântat că operațiunile noastre de la Aeroportul Internațional Abu Dhabi vor începe în iunie, sub rezerva ridicării interdicțiilor de călătorie, conectând capitala Emiratelor Arabe Unite cu cinci orașe importante din Europa Centrală și de Est precum Budapesta, București, Cluj-Napoca, Katowice și Sofia. Suntem convinși că pasagerii noștri vor aprecia programele de zbor convenabile, sistemul ușor de rezervare online și gama variată de opțiuni de călătorie personalizate oferite de Wizz Air”, spune József Váradi, CEO al Wizz Air Holdings.

Citeşte şi Cod galben de furtuni în România