Stiri: Finante

Cifra de afaceri 2Performant semestrul I din 2021

Cursuri gratuite de educaţie financiară. ASF, anunţ important privind proiectul Student Club

02.03.2021

Cursuri gratuite de educaţie financiară. Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă o serie de cursuri gratuite pentru studenții pasionați de piața financiară non-bancară. Cursurile au loc în cadrul programului Student Club, cel mai recent proiect de educație financiară lansat de ASF.

Cursuri gratuite de educaţie financiară. Student Club

„Ești student și ești pasionat de bursă, asigurări sau pensii private? Înscrie-te în Student Club, cel mai recent program de educație financiară lansat de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Ne-am propus să creăm o comunitate unde să putem dezbate și să învățăm împreună noțiuni, concepte și mecanisme de funcționare aferente piețelor financiare non-bancare. Vom discuta pe marginea unor studii de caz concrete și vom dialoga deschis despre orice subiect”, conform sursei citate.

Student Club se adresează atât studenților din facultățile cu profil economic/financiar, cât și celor din facultățile cu profil umanist. În cadrul Student Club vor fi dezvoltate și abilități interpersonale, așa numitele soft skills, care sunt apreciate de către angajatori.

Cursuri gratuite de educaţie financiară. 100 de locuri

Cursurile sunt gratuite, vor avea loc online (pe Zoom) și vor fi susținute de lectori din cadrul ASF. În prima fază sunt disponibile 100 de locuri. Primul curs va avea loc pe 26.03.2021. Înscrierile se fac la edu@asfromania.ro în perioada 1 – 10.03.2021. Formularul de înscriere, precum și mai multe informații sunt disponibile pe site-ul ASF.

Citeşte şi Fonduri pentru agricultură. Decizia luată de Guvern