Stiri: Constructii

Daniel Cateliu se alătură echipei P3 în România ca Leasing and Development Manager

11.02.2019

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, l-a numit pe Daniel Cateliu ca Leasing and Development Manager în România. P3 are sediul central în Praga și birouri în alte opt țări din Europa. Serviciile oferite de P3 sunt asigurate de peste 135 de specialişti în real estate. Aceștia oferă servicii de asistență în selecția locațiilor, asigurarea autorizațiilor, achiziții și construcții, precum și servicii de management al proprietății.­­

Experiența lui Daniel Cateliu

Daniel Cateliu deține o bogată experiență în domeniul imobiliar. A activat ca Adviser în cadrul Departamentului Industrial și Dezvoltare Terenuri la CBRE România și consultant financiar în cadrul Allianz Țiriac Asigurări. În cadrul CBRE, Daniel Cateliu s-a ocupat de leasing industrial și tranzacții imobiliare, dar și de analiza și evaluarea pieței de real estate, studii de piață, de negocierea contractelor și mobilizarea fondurilor de investiții și a companiilor de logistică și producție.

“Suntem fericiți că Daniel s-a alăturat echipei P3. Continuăm să creștem în România și el va juca un rol important în expansiunea noastră. P3 apreciază oamenii pasionați de ceea ce fac și Daniel are toate abilitățile necesare și atitudinea pozitivă pe care o cautăm pentru businessul nostru”, spune Sînziana Pardhan, Director General P3 în România.

Daniel Cateliu, Leasing and Development Manager în România

În noua sa funcție, Daniel Cateliu va fi resposabil de atragerea de noi chiriași pentru parcul P3 Bucharest A1, cel mai mare parc logistic din România, precum și pentru parcul P3 Bucharest NW Ring Road. Daniel Cateliu este licențiat în Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, un Master în Teoria și Practica Guvernării și a obținut o bursă Erasmus la Facultatea de Științe politice, Universitatea de Studii din Trieste, Italia.

„Este o onoare pentru mine să devin parte a echipei P3. Sunt încântat să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic și de dezvoltare industrială, și să dezvolt în continuare proiecte P3 în România împreună cu colegii mei”, a comentat Daniel Cateliu.