Magazin Dedeman Sfantu Gheorghe

Dedeman va construi trei depozite logistice. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

13.08.2019

Dedeman depozite de logistică. Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Dedeman SRL și Element Invest Partners SRL au preluat în comun companiile Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL.

Dedeman depozite de logistică. Asocierea dintre Dedeman și Element Invest Partners

Conform instituției, tranzacția constă în asocierea dintre Dedeman și Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar. Este vorba de construirea a trei depozite logistice destinate închirierii.

Dedeman depozite de logistică. Obiect de activitate

Compania Dedeman are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Element Invest Partners desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și deține Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL. Ambele firme au ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

Dedeman depozite de logistică. Consiliul Concurenței a emis o decizie de neobiecțiune

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune. Aceasta constă în faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia de preluare va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Dedeman depozite de logistică. O afacere dezvoltată de doi anteprenori români

Dedeman este o afacere dezvoltată de doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 26 de ani de activitate, aceștia au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Dedeman deține:

– 49 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu

– peste 45.000 de produse care acoperă 11 domenii

– peste 10.600 de angajaţi

Citește și Grupul Otter Distribution a anunțat că a deschis primul magazin TEZYO în Buzău

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Dedeman va construi trei depozite logistice. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

  1. Pingback: Investitiile in imobiliare in 2019 - Romania si ECE | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.