Stiri: Companii

Deloitte Romania sediu

Deloitte România se mută la ”casă nouă”

07.05.2019

Deloitte România sediu. Compania a anunțat că și-a mutat birourile în clădirea The Mark, aflată în vecinătatea Pieței Victoriei, la intersecția străzilor Buzești și Calea Griviței. Aproximativ 700 de angajați ocupă ultimele opt etaje ale turnului The Mark închiriate de Deloitte România, însumând peste 8.500 de metri pătrați.

Clădirea este ușor accesibilă cu mijloace de transport public și privat, are locuri de parcare pentru biciclete și puncte pentru încărcarea mașinilor electrice.

Deloitte România sediu. The Mark, un proiect de clasă A

The Mark este un proiect de clasă A, cu două clădiri de birouri dotate cu echipamente de ultimă generație menite să creeze un spațiu ușor de folosit, sustenabil și eficient din punct de vedere energetic. Clădirea are o fațadă inteligentă, care permite pătrunderea luminii naturale, precum și controlul iluminării și al temperaturii.

Deloitte România sediu. Despre companie

Deloitte furnizează la nivel global servicii de:

  • audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului
  • servicii de consultanță fiscală
  • alte servicii adiacente.

Aceste servicii ajung către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate.

Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România sediu. Una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țară

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesioniști.

Citește și BURGERFEST 2019 București. Programul festivalului burgerilor