Stiri: Sanatate

DENTA 2019 Romexpo - Congresul Stomatologia 3D

Congresul „Stomatologia 3D” va avea loc în decembrie, la Romexpo, în cadrul DENTA 2019

12.08.2019

ROMEXPO organizează, în perioada 5 – 7 decembrie, Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, ediția de toamnă – DENTA II. În cadrul târgului va avea loc și Congresul „Stomatologia 3D”, eveniment care se remarcă printr-o importantă participare internațională.

Congresul este organizat de către Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO. Evenimentul are ca scop actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul „Stomatologia 3D” va fi creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

DENTA 2019 Romexpo. Lectorii care vor participa la Congresul „Stomatologia 3D”

La eveniment sunt invitați lectori de prestigiu din România și din străinătate:

  • Prof. Dr. Meric Karapinar – Kazandag, Profesor de Endodonție și Prodecan în cadrul Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea Yeditepe, Istanbul
  • Dr. David Gestakovski, din Zagreb
  • Prof. Dr. Emilian Hutu – Profesor Emerit al Facultății de Medicină Dentară – Protetică Dentară

DENTA 2019 Romexpo. Echipamente și tehnologii de ultimă oră

În cadrul DENTA II, companiile expozante vor prezenta echipamente și tehnologii de ultimă oră pentru domeniul medicinei şi tehnicii dentare, iar publicul specialist va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale.

Mai multe informaţii despre DENTA II puteți găsi pe website-ul www.denta.ro.

Citește și GPeC SUMMIT 2019 anunță primii speakeri internaționali