Stiri: Companii

Director de vanzari Caroli Foods

Cine este noul director de vânzări al Caroli Foods?

01.11.2019

Director de vânzări Caroli Foods. Adrian Vlaicu este noul Director de Vânzări și Logistică al Caroli Foods (Sigma). Liderul pieței preparatelor din carne ambalate în România a anunțat că Adrian Vlaicu face parte din companie de 10 ani, perioadă în care înțelegerea aprofundată și experiența sa în sectorul preparatelor din carne ambalate au contribuit la rezultatele performante obținute în cadrul Caroli.

Director de vânzări Caroli Foods. Ce spune CEO-ul companiei?

„În orice companie, echipa de vânzări este foarte importantă în creșterea profitabilă a business-ului, menținerea poziției competitive, de leadership, si crearea de avantaje competitive pe piață. Decizia numirii lui Adrian ca director pe segmentul de vânzări a fost un pas firesc datorită realizărilor deosebite ale acestuia, dobândite în toate pozițiile ocupate în cadrul companiei și este dublată de calități dovedite de lider. Mă bucur să avem un asemenea om în echipă și sunt convinsă că această promovare este un atu pentru Caroli având în vedere gândirea lui strategică”, a declarat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Director de vânzări Caroli Foods. Experiența profesională

Adrian Vlaicu s-a alăturat echipei Caroli Foods în anul 2009. Acesta a deținut atunci funcția de National Key Account Manager.

Treptat, el a devenit lider pentru proiecte strategice, precum extinderea operațiunilor companiei în alte canale de vânzare sau externalizarea serviciilor de merchandising. Datorită rezultatelor obținute, a urmat promovarea acestuia ca lider al canalului IKA. Este vorba de o poziție din care a continuat să contribuie la ascensiunea Caroli, înregistrând cea mai mare creștere a vânzărilor pe canalul cu cea mai mare expansiune, transformând astfel compania în lider de piață în categoria de produse din carne ambalate în IKA.

Director de vânzări Caroli Foods. Performanță

„Cred că o poziție nu este doar un titlu, ci implică acțiune și exemplu. Coordonarea activității unei echipe de peste 500 de angajați Caroli din departamentele de vânzări, shopper marketing și logistică, care și-a demonstrat capacitatea de a face performanță atât la nivel de individ, cât și ca echipă, este atât o onoare, cat și o responsabilitate. Prin pasiune si cu o strategie bine implementată, îmi doresc ca împreună cu echipa mea să ducem mai departe misiunea Caroli”, a declarat Adrian Vlaicu.

Director de vânzări Caroli Foods. Lider în România

De-a lungul anilor, Caroli Foods și-a consolidat poziția de lider în România pe segmentul său. Firma  a evoluat de la o companie de familie la unul dintre cei mai mari angajatori ai industriei.

Dezvoltarea Caroli a fost marcată pozitiv și de preluarea de către grupul internațional Sigma Alimentos în 2017. Aceasta este o dovadă suplimentară a valorii și o confirmare a rezultatelor companiei.

Caroli Foods Group este lider pe piața din România, atât în valoare, cât și în volum și totodată unul dintre cei mai de succes producători de carne din Europa de Sud-Est.

Director de vânzări Caroli Foods. Portofoliul de produse

Portofoliul Caroli include în prezent cinci mărci:

  • Caroli
  • Campofrio
  • Sissi
  • Maestro
  • Primo

Compania oferă peste 200 de produse alimentare. Grupul operează o fabrică in Pitești și deține depozite în întreaga țară, având o flotă auto cu peste 350 de vehicule și o amplă rețea de distribuție.

Citește și Black Friday 2019 evoMAG. Au început reducerile!